Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Βρήκε ευκαιρία ο Καμμένος: Το άρθρο του BBC συνδέεται με τον Κοτζιά

Συνέχεια στην κόντρα του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Κοτζιά, έδωσε ο Πάνος Καμμένος. Μιλώντας σε τηλεοπτική του ΑΝΤ1, προανήγγειλε ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που έχει για τον Νίκο Κοτζιά, σημειώνοντας ότι τα στοιχεία «αποδεικνύουν μια σειρά κακουργημάτων που διέπραξε όπως το θέμα με τις βίζες», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας ότι το δημοσίευμα του BBC συνδέεται με δραστηριότητες του Νίκου Κοτζιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκμεταλλευόμενος το άρθρο του BBC για τα περί καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας είπε: «Πήγα στις ΗΠΑ και έκανα την ύστατη προσπάθεια. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να πάρουν πίσω το αίμα του εμφυλίου. Δυστυχώς και ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι από τη ΝΔ προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες».

Απαντώντας στις κατηγορίες του Νίκου Κοτζιά σχετικά με το σπίτι που μένει είπε ότι «από ιδιώτη έχω νοικιάσει το σπίτι μου και όχι από offshore όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος Κοτζιάς», ενώ στις καταγγελίες  για τα sms που έστειλε στον Νίκο Κοτζιά, είπε «έγραφα στο sms ότι θα τελειώσω τον Κοτζιά και τον τελείωσα», εξηγώντας ότι εννοούσε από υπουργό.

Μάλιστα κάλεσε τον Νίκο Κοτζιά να παραιτηθούν και οι δυο από την βουλευτική ασυλία και να πάει το θέμα στη δικαιοσύνη, κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει αλλά ποτέ δεν το έχει κάνει.

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος στήριξε τον Παύλο Πολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πολάκης είναι γνήσιος. Οι γέροντες του Μαξίμου, Καρτερός και Φλαμπουράρης πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως έφαγαν εμένα».

«Κάναμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τη συνειδητή επιλογή η χώρα να βγει από τα μνημόνια, να δοθούν αναδρομικά, να προφυλαχθούν μισθοί και συντάξεις στο στρατιωτικό προσωπικό, να βοηθήσουμε να μη μειωθούν οι συντάξεις. Γι’ αυτή τη συνεργασία των τεσσάρων ετών καταφέραμε πράγματα που δεν έχουν πετύχει κόμματα πολλών ετών και με πολύ μεγαλύτερα ποσοστά», είπε ο Πάνος Καμμένος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Σχετικά με τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε ευθέως τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Όπως είπε, το ότι δεν διαθέτει το κόμμα ΚΟ «είναι η επεξήγηση του κανονισμού που αυθαίρετα έκανε ο πρόεδρος της Βουλής σε συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα». «Μετά από μια σχέση τεσσάρων ετών δεν θα βγω να ξεκατινιαστώ ή να πω πράγματα εκτός πολιτικής, συγκρούστηκα με καρχαρίες, με τίγρεις» είπε για την τωρινή «παγωμένη» σχέση του με τον πρώην κυβερνητικό εταίρο του, τον πρωθυπουργό.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Πάνος Καμμένος είπε πως δεν μπορούσε να ανατρέψει την κυβέρνηση τον Ιούλιο, όπως έχει ειπωθεί, καθώς στην πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης δεν είχε το κόμμα του αρκετούς βουλευτές για να φτάσουν τους 151.

«Μπορούσα να γίνω ήρωας, αν τότε έβγαινα και τα έκανα μπάχαλο κι έλεγα δεν συμβιβάζομαι, και τότε θα έφευγαν οι αποστάτες, ήταν ήδη συμφωνημένο» πρόσθεσε, εξηγώντας πως δεν μπορούσε να ανατρέψει τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς οι αποστάτες ήταν ήδη συνεννοημένοι.

«Εγώ επέλεξα τον δρόμο της ευθύνης και να μη γίνω ήρωας, να βγω με 15% στις εκλογές» ανέφερε.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00