Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Χρήση HD Video Streaming Τεχνολογίας από την BGM OMD

Η BGM OMD είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που κάνει χρήση της νέας τεχνολογίας Video Streaming υψηλής ανάλυσης Seenthis. Η τεχνολογία αυτή προέρχεται από τη Σουηδία και δίνει τη δυνατότητα του Video Streaming σε υψηλή ανάλυση μέσα από τις διαφημιστικές θέσεις των standard display banners και σε χαμηλότερο κόστος από το αντίστοιχο μιας video καμπάνιας.

Η καμπάνια έτρεξε για λογαριασμό του διαφημιζόμενου Servier και του προϊόντος Daflon.

Mέσα από preferred deal που έγινε με Premium Publisher και σε συνδυασμό με την χρήση της τεχνολογίας Seenthis το Video Completion Rate (VCR) κυμάνθηκε κοντά στο 50%, αρκετά πάνω από τα benchmarks της αγοράς. Έτσι αποδεικνύεται πως ο στρατηγικός τρόπος αγοράς διαφημιστικού ψηφιακού χώρου σε συνδυασμό με καινοτόμα εργαλεία & τεχνολογίες, μπορούν να φέρουν ποιοτικά αποτελέσματα για τον διαφημιζόμενο.

Ο CEO του Seenthis δήλωσε το εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Omnicom και η BGM OMD επέλεξαν το Seenthis ως τον creative τεχνολογικό συνεργάτη τους. Το Seenthis πάντα προσπαθεί να μεγιστοποιήσει το όφελος του διαφημιζόμενου και να κάνει τη διαφήμισή του πιο αποτελεσματική με την τεχνολογία του Video Streaming. Μαζί με την OMD, πιστεύουμε ότι μπορούμε να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο την αξία & το όφελος των πελατών μας».

Το Seenthis, από τις αρχές του 2017, έχει συνεργαστεί με ένα µεγάλο αριθµό brands σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου