Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Ζωή Κρονάκη σε Φώτη Σεργουλόπουλο: «Το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει, εσύ την έριξες την ιδέα»

Δείτε όλα όσα είπαν Ζωή Κρονάκη και Φώτης Σεργουλόπουλος.

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βγήκε σήμερα η Ζωή Κρονάκη. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει και για όλο αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε από χθες με την εκπομπή «Μαμά-δες».

«Όταν ζητάει κάποιος συμπερίληψη δεν σημαίνει ότι αντιτίθεται σε κάποιους άλλους. Η συμπερίληψη είναι κάτι, το οποίο το ζητάει κάποιος όταν βλέπει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάτι. Και μπήκε το ερώτημα αν θα αλλάξετε τίτλο εκπομπής στις Μαμάδες;», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η Ζωή Κρονάκη απάντησε: «Φώτη, σε αγαπώ και σε εκτιμώ πάρα πολύ… Νομίζω ότι κάναμε κάτι πρωτοποριακό μέσα από τις Μαμάδες ως περιεχόμενο. Φέραμε από την αρχή τη στήλη του μπαμπά που δεν είναι το πρωτοποριακό. Θεωρώ ότι ανοίξαμε ένα παράθυρο σε όλη την κοινωνία. Προσπαθήσαμε να φιλοξενήσουμε γυναίκες που είχαν το δικαίωμα στη μητρότητα και γυναίκες που δεν ήθελαν να τεκνοποιήσουν.

Ανοίξαμε το παράθυρο σε ομόφυλα ζευγάρια, σε ετερόκλητες οικογένειες. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε από την αρχή. Το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει. Εσύ την έριξες την ιδέα, η Τζένη λίγο προβληματίστηκε και είπα να το συζητήσουμε, είμαστε ανοικτοί σε όλα και για όλα».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε στη συνέχεια: «Θέλω να διευκρινίσω πάλι, γι’ άλλη μια φορά, ότι δεν είπε κανείς για την εκπομπή ότι δεν συμπεριλαμβάνει πράγματα. Απλά όταν λες “Μαμά-δες” μπορείς να πεις κι ένα “Μπαμπά-δες”, συμπεριλαμβάνετε μια οικογένεια σε έναν τίτλο, αν θέλετε και δεν σας πειράζει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00