Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Μπέττυ Μαγγίρα: Ξέσπασε κατά των κριτών του GNTM – «Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά»

To GNTM επέστρεψε δυναμικά το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου, έκανε πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του Star. Ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή, συμπληρώνουν την κριτική επιτροπή δίπλα στην Βίκυ Καγιά.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι νέες αλλαγές του ριάλιτι, άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά κάποιες από τις συμμετέχουσες αλλά και τον έντονο σχολιασμό των κριτών στις ίδιες.

Η Μπέττυ Μαγγίρα την Τρίτη 20/9 παρακολουθώντας ένα μικρό απόσπασμα από το GNTM, θέλησε να σταθεί σε μια διαφωνία ανάμεσα στους κριτές σχετικά με την έννοια της διαφορετικότητας, το οποίο την έκανε έξαλλη.

«Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά. Όταν η κοπέλα αυτή θα φτάσει στο σημείο να δεχτεί μια πρόταση από μια εταιρεία, όπου θα της ζητούν να ξυρίσει το κεφάλι της, με μεγάλη αμοιβή, ας το σκεφτεί μόνη της. Το μόνο που έχει να χάσει είναι απλά τη δουλειά. Μην τρελαινόμαστε. Το κορίτσι αυτό, όλο της τo attitude ξεκινάει από το μαλλί της, γιατί πρέπει να το ξυρίσει; θα χάσει απλά τη δουλειά. Είναι σαν να της κλείνουν την πόρτα στο μόντελινγκ, επειδή δεν ξυρίζει τα μαλλιά της, ενώ μπορεί και να μην της ζητηθεί ποτέ, δεν θα την πετάξει κανένα πρακτορείο για αυτό τον λόγο. Είμαι έξαλλη», είπε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου