Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Απαντά στα όσα είπε η Ελπίδα Νίνου για το δώρο που έκανε στον Φιλιππίδη

Η Λένα Δροσάκη, ηθοποιός και σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, είναι μία από τις γυναίκες που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη για βαριά εγκλήματα σεξουαλικής πράξης.

Στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου έδωσε τη δική της κατάθεση, όπου μεταξύ άλλων έθεσε στο δικαστήριο ένα ερώτημα σχετικά με τη «φιλία» του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με απόσπασμα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Ελπίδα Νίνου είπε στο δικαστήριο:

«Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε συνεργαστεί πολλές φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε θεατρικές παραστάσεις και σίριαλ. Πρόσφατα συνεργάστηκαν και στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”. Είχαν βγάλει και φωτογραφίες μαζί. Μάλιστα στην αλλαγή του χρόνου ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε κάνει δώρο στον σύζυγό μου ένα γούρι για “καλή χρονιά”. Πώς γίνεται ο κύριος Μπουρδούμης να έχει φιλικές καλές σχέσεις με αυτόν που έχει κατηγορήσει η σύζυγός του;».

Με τη σειρά του, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε για το δώρο που λέγεται ότι έκανε στον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ίδιος έκανε ξεκάθαρο ότι δεν έχει φιλία με τον κατηγορούμενο πρώην συνάδελφό του. Σχετικά με αυτό, είπε:

«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη παρά μόνο επαγγελματικές. Με τον ίδιο άλλωστε είχαμε συζητήσει αρκετούς μήνες για το θέμα της Λένας Δροσάκη πολύ πριν ξεκινήσει το κίνημα του #metoo.

Σε ό,τι αφορά το γούρι για εκείνη την Πρωτοχρονιά που αναφέρθηκε στο δικαστήριο θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: όταν έπαιζα στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” στην ΕΡΤ έκανα δώρο ένα γούρι σε όλους τους ηθοποιούς και το συνεργείο σε μια ομαδική αποστολή που υλοποίησε η παραγωγή. Ουδέποτε έστειλα προσωπικό δώρο στον Πέτρο Φιλιππίδη».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00