Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Τούνη-Αλεξάνδρου: Πανηγυρισμοί και μπαλωθιές στο gender reveal party

τούνη-αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ούρλιαζε από χαρά

Οι φίλοι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου διοργάνωσαν χθες ένα ιδιαίτερο πάρτι ώστε να αποκαλυφθεί το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι.
Το gender reveal party έγινε σ’ έναν υπέροχο κήπο με πισίνα ενώ οι μελλοντικοί γονείς έμαθαν πως περιμένουν αγοράκι και στη συνέχεια ακολούθησε ξέφρενο γλέντι.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο άκουσμα ότι η σύντροφός του περιμένει αγοράκι, ούρλιαζε από χαρά ενώ όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, από τη βραδιά δεν έλειψαν ούτε πανηγυρισμοί, ούτε οι μπαλωθιές, ούτε οι βουτιές στην πισίνα.
«Έριξε το κινητό του στην πισίνα, έριξε μπαλωθιές, πέταξε την Ιωάννα στην πισίνα. Τέτοια χαρά να έχετε πάντα στη ζωή σας και να μεγαλώσετε το παιδάκι σας με αυτή τη χαρά και όλη την αγάπη που έχετε στην καρδούλα σας», έγραψε η ίδια.

Η Ιωάννα Τούνη φορώντας ένα λευκό φόρεμα μέσα από το οποίο φαινόταν το μπικίνι της, έμεινε έκπληκτη παρακολουθώντας όλα όσα είχαν ετοιμάσει οι φίλοι της για αυτή την τόσο σημαντική βραδιά! Μετά την αποκάλυψη ο Δημήτρης τρελάθηκε από τη χαρά του!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου