Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Κρίσι Τέιγκεν: Έγκυος ξανά με τον Τζον Λέτζεντ δυο χρόνια μετά την αποβολή του μωρού τους (Φωτό)

Η Κρίσι Τέιγκεν ανακοίνωσε πως είναι ξανά έγκυος με τον John Legend, δύο χρόνια μετά την αποβολή της

Η Κρίσι Τέιγκεν και ο Τζον Λετζεντ ετοιμάζονται να… μεγαλώνουν την οικογένειά τους. Το γνωστό μοντέλο ανακοίνωσε την Τετάρτη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πως είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Η εγκυμοσύνη ήρθε με την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης μετά την αποβολή που βίωσε το ζευγάρι πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο «Stereo» το 2007 και έκτοτε είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Η σχέση τους δοκιμάστηκε για ένα χρονικό διάστημα καθώς παραλίγο να χωρίσουν. Η αγάπη τους ήταν όμως, μεγαλύτερη. Στη συνέχεια, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των δύο παιδιών τους, της εξάχρονης Λούνα και του τετράχρονου Μάιλς.

Πριν από σχεδόν 2 χρόνια το ζευγάρι αντιμετώπισε ένα τραγικό συμβάν καθώς η Κρίσι Τέιγκεν απέβαλε το τρίτο παιδί τους, Τζάκ. Σήμερα, το πανέμορφο μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και  περιγράφει το «ταξίδι» της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον μια θολούρα συναισθημάτων, αλλά η χαρά έχει γεμίσει ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας. Σε κάθε ραντεβού με τον γιατρό έλεγα στον εαυτό μου, ‘εντάξει αν είναι υγιές σήμερα θα ανακοινώσω’, αλλά μετά ανέπνεα ανακουφισμένη ακούγοντας έναν καρδιακό παλμό και αποφάσιζα ότι είμαι πολύ νευρική ακόμα. Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ένα ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό παρά νεύρα, αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξα και καταπληκτικά. Εντάξει, ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσω αυτό τόσο καιρό!»

Δείτε την ανάρτηση

 

Η αποβολή

Τον Οκτώβριο του 2020 η Κρίσι Τέιγκεν και ο Τζον Λέτζεντ ήρθαν αντιμέτωποι με το χαμό του αγέννητου παιδιού τους. Τότε, η Κρίσι Τέιγκεν είχε ανακοινώσει τον χαμό του παιδιού με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Στον Τζακ μας: Λυπάμαι τόσο πολύ που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου ήρθαν με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα. Σας ευχαριστώ όλους για την θετική ενέργεια, τις σκέψεις και τις προσευχές.

Νιώθουμε όλη την αγάπη σας και σας εκτιμούμε πραγματικά. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα παιδιά μας, Λούνα και Μάιλς, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που έχουμε βιώσει. Αλλά κάθε μέρα, δεν μπορεί να είναι γεμάτη ηλιοφάνεια. Σε αυτές τις σκοτεινές ημέρες, θα θρηνούμε, θα κλάψουμε. Αλλά θα αγκαλιαστούμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον πιο δυνατά και θα το ξεπεράσουμε».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου