Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Λένι Κλουμ: Η κόρη της Χάιντι Κλουμ βαδίζει στα χνάρια της μητέρας της (Φωτό)

Η εντυπωσιακή 18χρονη έχει «μαγέψει» ήδη τον χώρο του μόντελινγκ

Η Χάιντι Κλουμ αποτελεί έμπνευση για πολλά μοντέλα, αλλά περισσότερο για την κόρη της, Λένι, η οποία έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, όπου και έχει διαπρέψει.

Έχοντας την καλύτερη δασκάλα, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί για τη μητέρα της, η Λένι Κλουμ έχει αγαπηθεί από τον φακό όσο λίγες στην ηλικία της και η επαγγελματική της πορεία φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη. Ακολουθώντας το supermodel στις φωτογραφίσεις της από παιδί, εξοικειώθηκε σύντομα με τις κάμερες και στη συνέχεια τις κέρδισε.

Screenshot_2

 

Από… έμβρυο στις πασαρέλες

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, Λένι, η Χάιντι Κλουμ άφησε τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό σε αποκάλυψη που έκανε την προηγούμενη χρονιά. Με μία δημοσίευσή της φανέρωσε στους εκατομμύρια θαυμαστές της πως στη διάσημη εμφάνιση της με τα κόκκινα εσώρουχα για το fashion show της Victoria Secret, ήταν ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος στη Λένι.

«Χαρούμενα 17α γενέθλια Λένι. Δεν περπατάω μόνη μου σε αυτήν την πασαρέλα. Αν κοιτάξω πολύ προσεκτικά, μπορώ να σε δω να κινείσαι στα δεξιά, ούσα τεσσάρων μηνών. Σε αγάπησα πριν γεννηθείς και θα σε αγαπώ και αφού κλείσω τα μάτια μου», έγραψε στο ποστ της.

Το νεαρό μοντέλο γεννήθηκε, ύστερα από τον σύντομο δεσμό της Χάιντι Κλουμ με τον Ιταλό επιχειρηματία και επί χρόνια «αφεντικό» της Formula 1, Φλάβιο Μπριατόρε.

142188091_743969159558039_6724582236763303075_n
143321029_438647453997212_8101789855290850169_n

 

Το πρώτο της εξώφυλλο

Τον Απρίλιο του 2021, η 17χρονη Λένι Κλουμ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Glamour, για το οποίο είχε φωτογραφηθεί και η μητέρα της. Η Λένι Κλουμ είχε ανεβάσει μάλιστα ένα βίντεο και με τα δύο εξώφυλλα, αυτό της μητέρας της το 2001 και το δικό της το 202 και έγραψε στη λεζάντα: «Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε το πρώτο μου solo εξώφυλλο τόσο ξεχωριστό. Είναι τιμή μου που το μοιράζομαι αυτό με τη μαμά μου που ήταν το πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού».

Μετά το εξώφυλλο στο Glamour ακολούθησαν κι άλλες φωτογραφίες σε γνωστά περιοδικά όπως το Elle και το Harper’s Bazaar. Η 18χρονη Κλουμ ήταν μάλιστα και το πρόσωπο της καμπάνιας για τον οίκο Dior, ενώ περπάτησε και στην πασαρέλα για λογαριασμό του Dolce & Gabbana.

169607396_295877441954254_2656809207076404586_n

Η Χάιντι Κλουμ είχε αναφερθεί στην κόρη της μιλώντας στο People, λέγοντας: «Είναι εκπληκτικό να την βλέπω να δουλεύει. Ερχόταν στις φωτογραφίσεις μαζί μου μια ζωή και δεν φοβάται τις κάμερες. Έχει κάνει τόσα πολλά και το αγαπάει».

Πριν από αυτό, μητέρα και κόρη είχαν ποζάρει μαζί για το εξώφυλλο της γερμανικής Vogue, φορώντας και οι δύο ρούχα σε έντονες αποχρώσεις.

 

Ο Έλληνας σύντροφός της

Διατηρώντας χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της, η Λένι Κλουμ αρκείται σε αναρτήσεις στα social media της ωστόσο, αρκετά φειδωλά. Με αυτόν τον τρόπο έγινε γνωστή και η σχέση της με τον Άρη Πώρο, γιο του Έλληνα φωτογράφου, Σπύρου Πώρου. Το ζευγάρι έχει ποζάρει αρκετές φορές μαζί, κυρίως μέσω Instagram σε ξέγνοιαστες στιγμές τους μαζί και στα περισσότερα από τα κοινά τους στιγμιότυπα, εμφανίζονται χαμογελαστοί.

 

heidi-klum1-leni
heidi-klum1-leni

Με αφορμή τα γενέθλιά της πέρυσι, ο Άρης Πώρος ανέβασε μία φωτογραφία με την σύντροφό του, στην οποία οι δυο τους αντάλλασσαν ένα φιλί στο στο στόμα. Στη λεζάντα της ευχήθηκε «χρόνια πολλά, σε αγαπώ».Ο σύντροφός της γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, είναι παίκτης του χόκεϊ στον πάγο και αγωνίζεται με τους Los Angeles Junior Kings. Η μητέρα του είναι η Ρωσίδα πριγκίπισσα Ρέα Ραξέφσκι.

Φωτογραφία: Gigi Iorio / SplashNews.com

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου