Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

O Όζι Όσμπορν ευχαριστεί τους θαυμαστές του μετά τη χειρουργική επέμβαση που του άλλαξε τη ζωή

Από την πλευρά της η σύζυγός του, Σάρον Όσμπορν, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την επέμβαση ότι «η αγάπη σας σημαίνει τα πάντα γι’ αυτόν»

«Είμαι τώρα στο σπίτι και αναρρώνω», έγραψε την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο Instagram ο 73χρονος πρώην frontman των Black Sabbath.

Ο Όζι Όσμπορν κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο

Ο Όζι Όσμπορν υποβλήθηκε σε επέμβαση στην πλάτη και τον αυχένα, ενώ ο ίδιος είχε κάνει γνωστό πριν από δύο χρόνια ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον.
«Νιώθω σίγουρα την αγάπη και την υποστήριξη από όλους τους θαυμαστές μου και στέλνω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις σκέψεις, τις προσευχές και τις ευχές σας κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής μου», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το «Page Six, o Όσμπορν πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Λος Άντζελες την Τρίτη, ενώ όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγός του ήταν «μια μεγάλη επέμβαση» που θα «καθόριζε την υπόλοιπη ζωή του».

Ο ίδιος ο Όζι Όσμπορν είχε πει πως χρειάζεται μία ακόμα επέμβαση στον αυχένα, ύστερα από την πτώση που είχε το 2019. «Δεν μπορώ να περπατήσω σωστά αυτές τις μέρες. Κάνω φυσιοθεραπεία κάθε πρωί», είχε δηλώσει τότε. «Είμαι κάπως καλύτερα, αλλά ούτε κατά διάνοια για να καταφέρω να επιστρέψω σε μια κανονικότητα».

Από την πλευρά της η σύζυγός του, Σάρον Όσμπορν, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την επέμβαση ότι «η αγάπη σας σημαίνει τα πάντα γι’ αυτόν».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου