Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

6 sun tips για ασφαλές και εντυπωσιακό solarium

Με το θερμόμετρο να «χτυπάει», καύσωνες καθημερινά, η απόδραση στην παραλία, είναι άμεση ανάγκη, αλλά η υπερβολική και καθημερινή έκθεση στον ήλιο, και χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους. Θέλοντας να προστατεύσουμε το δέρμα μας και να το θωρακίσουμε στον ήλιο, η καλύτερη λύση, είναι, ασφαλές solarium. Ζητώντας την βοήθεια και τις συμβουλές, της υπεύθυνης του υπερσύγχρονου κέντρου ομορφιάς, ευεξίας και χαλάρωσης,  «Beauty Lounge Pireas», Φωτεινή Σεπεταδέλη μας αποκαλύπτει, τα μυστικά, για ασφαλές και εντυπωσιακό solarium, και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, για τα καλύτερα μηχανήματα, πριν αφεθείτε, στις «ακτίνες» τους, για να προστατεύσετε το δέρμα σας.

 

  1. Θα πρέπει να γνωρίζετε, αν είναι εξοπλισμένα, με collage booster, για ταυτόχρονη σύσφιξη, ανάπλαση και αντιγύρανση.

 

  1. Θα πρέπει να είναι συμμορφωμένα, με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, για ύπαρξη, σχεδόν μηδενικής ακτινοβολίας.

 

  1. Να είναι εξοπλισμένα, όπως αυτά του Beauty Lounge Peiraias, με vibraplate για ταυτόχρονη εκγύμναση. Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα solarium, μπορούν να βοηθήσουν προληπτικά, και στην καταπολέμηση, της ακμής και της ψωρίασης αλλά και άλλων μυοσκελετικών προβλημάτων.

  1. Η αρωματοθεραπεία και ο κλιματισμός μέσα στο μηχάνημα, βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματος, και των ανοιχτών πόρων.

 

  1. Κατανάλωση πολλών υγρών, αλλά και καρότων.

 

  1. H σωστή ενυδάτωση του δέρματος, με τα κατάλληλα προϊόντα και κρέμες, μετά από κάθε επίσκεψη σολάριουμ.

 

 

Beauty Lounge Peiraias :Φίλωνος 111 (4ος όροφος) ένα  νέο minimal και νεανικού χώρου, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, στο solarium, όπου προσφέρουν παράλληλα και θεραπείες υψηλής αποτελεσματικότητας που θα αναδείξουν την ομορφιά του κάθε ανθρώπου, όπως (laser, massage, sauna, face cleasing, hi-emt)

Πηγή: OnTime24.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου