Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Γιάννης Ποιμενίδης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ευγενία Σαμαρά

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ποιμενίδης στο περιοδικό ΟΚ.

 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγαπημένη του, Ευγενία Σαμαρά. Το ζευγάρι είναι μαζί 7 χρόνια και μένει κάτω από την ίδια στέγη.

Γιάννη, τον τελευταίο καιρό τόσο εσύ όσο και η σύντροφός σου Ευγενία Σαμαρά δείχνετε πιο χαλαροί σε αυτό το κομμάτι, ενώ συχνά ανεβάζετε και φωτογραφίες σας στο Instagram

Από την αρχή ήμασταν ΟΚ. Δεν προβάλαμε κάτι, αλλά δεν πασχίζουμε και να κρύψουμε κάτι. Τώρα που το λες, δεν νιώθω πως έχει αλλάξει κάτι στο πώς αποτυπώνεται η σχέση μας στο Instagram, μιας και μια σχέση δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε μια οθόνη κινητού. Είναι ένα κομμάτι όπου κοινοποιείς στην ουσία αυτό που θέλεις εσύ να δείξεις.

 

 

Έχετε κλείσει επτά χρόνια σχέσης με τη σύντροφό σου. Τι είναι η Ευγενία για σένα;

Όντως είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του σίριαλ Εκδρομή, και έκτοτε είμαστε μαζί. Όλα κυλάνε υπέροχα. Η Ευγενία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος – για μένα σίγουρα και για πολλούς που τη γνωρίζουν. Πολύ δοτικός, πολύ ενεργός, πολύ ταλαντούχος, πολύ ευγενικός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανος για τη μεγάλη φετινή της επιτυχία, τον Σασμό, γιατί είναι μια πολύ καλά δουλεμένη σειρά και η Ευγενία είναι εξαιρετική στον ρόλο της. Τη θαυμάζω!

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00