Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Η Μαρία Κοζάκου για το «κακιά αδερφή» στον Καπουτζίδη: Είναι πολλά τα ταμπού (Βίντεο)

«Δεν είμαστε πια στη φάση του ας κάνει ο καθένας ότι θέλει και να μην με ενοχλεί εμένα, είμαστε σε ένα βήμα πιο μετά, στο βήμα της ανάγκης της ορατότητας των ανθρώπων», είπε η Μαρία Κοζάκου

Η Μαρία Κοζάκου ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την καριέρα της στον χώρο του ραδιοφώνου αλλά και για τον σχολιασμό της Eurovision. Μάλιστα η ίδια όπως είπε πιστεύει πως η Ελλάδα θα μπορούσε να κερδίσει την πρώτη θέση και με ελληνικό στίχο.

Στην ερώτηση τι απαντά σε όσους θεωρούν τη Eurovision ένα «πανηγυράκι» η ίδια λέει: «Σε όσους χαρακτηρίζουν τη Eurovision «πανηγυράκι» απαντά πως «Δουλεύω στο “Δεύτερο Πρόγραμμα” είναι ένα έντεχνο ραδιόφωνο. Κάποιος μπορεί να τα κάνει όλα, εγώ δε κατακρίνω αυτόν που θα πει ότι είναι “πανηγυράκι”. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι όταν κάποιος είναι πικρόχολος».

Σε άλλο σημείο η Μαρία Κοζάκου αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, φέτος, και σχολίασε το ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε στη διάρκεια του διαγωνισμού.

«Κάποιος έγραψε στον Γιώργο Καπουτζίδη “Είσαι κακιά αδερφή” Και ο Γιώργος αποφασίζει να απαντήσει “Δεν είμαι κακιά αδερφή, είμαι καλή αδερφή γιατί έχω κάποια καλά στοιχεία” κλπ». Την ώρα εκείνη όλη η ελληνική οικογένεια κάθεται απέναντι από την τηλεόραση και βλέπει Eurovision. Και είπα τις προάλλες. Τι θα γίνει αν εκείνη την ώρα ένα παιδί ρωτήσει τι εννοούσε ο Γιώργος. Δεν είναι ώρα να ανοίξουμε αυτή την κουβέντα σοβαρά; Νομίζω κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ενώ έξω μπορούμε να ακούσουμε τα πάντα, αν στην τηλεόραση ακούσουμε κάτι που μπορεί να μας σοκάρει, νιώθουμε και αμηχανία», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Μαρία Κοζάκου για το σχόλιο που δέχθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Eurovision

«Η τηλεόραση όπως και το ραδιόφωνο, δεν είναι και ούτε θα έπρεπε να είναι καφενείο. Πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος. Ωστόσο η Eurovision είναι το πιο queer γεγονός που μπορεί να δει ένας δεκατριάχρονος, όλο είναι queer. Θα είναι και λίγο περίεργο και υποκριτικό να μην κάνουμε κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό το πράγμα, απλά και μόνο αυτό εκφράστηκε με λέξεις του παρουσιαστή ή της παρουσιάστριας. Είναι σαν να ανοίξαμε τις ανοιχτές θύρες. Είναι από μόνη της queer η Eurovision».

«Είναι πολλά τα ταμπού και τα στερεότυπα, απλώς υπάρχει μια λεπτή γραμμή. Δεν είμαστε πια στη φάση του ας κάνει ο καθένας ότι θέλει και να μην με ενοχλεί εμένα, είμαστε σε ένα βήμα πιο μετά, στο βήμα της ανάγκης της ορατότητας των ανθρώπων. Άρα δηλαδή θα πρέπει και όλοι οι υπόλοιποι να κάνουμε έναν ακτιβισμό με όλα αυτά που δεν συζητάμε και δεν είναι μόνο τα γκέι θέματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

https://youtu.be/2QUojTnim-M

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου