Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τροχαίο ατύχημα (Φωτό)

Δεν έλειψαν οι αγκαλιές, οι τρυφερές ματιές και τα φιλιά ανάμεσά τους

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το τροχαίο ατύχημα που είχαν πριν από λίγες μέρες έκαναν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στη συναυλία – αφιέρωμα για τον Δημήτρη Μητροπάνο. Οι δυο τους έφτασαν μαζί στο γήπεδο του Πανιωνίου, σύμφωνα με το «Breakfast@Star» που εξασφάλισε τα στιγμιότυπα, ενώ δεν έλειψαν οι αγκαλιές, οι τρυφερές ματιές και τα φιλιά ανάμεσά τους.

Μάλιστα, μετά την ερμηνεία του στη σκηνή, ο δημοφιλής τραγουδιστής ρώτησε το μοντέλο πώς της φάνηκε η εμφάνισή του στη σκηνή.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή δεν κρύβουν τον έρωτά τους, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους. Όμως κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για την προσωπική τους ζωή.

 

Το σοβαρό τροχαίο στον Άλιμο

Τον Χάρο με τα μάτια τους είδαν ο Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή μετά από σοβαρό τροχαίο που είχαν στον Άλιμο, πριν από μερικές μέρες. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τραγουδιστής συγκρούστηκε στο ύψος του Αλίμου με διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να καταστραφούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip.tv το ζευγάρι επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη όπου ο γνωστός τραγουδοποιός συμμετείχε στη συναυλία που έγινε στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου.

Ένα αυτοκίνητο Yaris στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του τραγουδιστήμάρκας Mercedes.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είχε απίστευτα αντανακλαστικά και έκανε ελιγμό προκειμένου να αποφύγει το Yaris και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα έφτασαν ένα αστυνομικό όχημα και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς το πρόσωπο της συνοδηγού του Yaris είχε γεμίσει αίματα και μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νικαίας που εφημέρευε, για προληπτικούς λόγους. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση, ο 39χρονος τραγουδοποιός ήταν σε κατάσταση σοκ.

Εξίσου σοκαρισμένη ήταν και η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή. Ευτυχώς, το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε καθόλου, ενώ οι δυο κοπέλες χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι του Yaris για να απεγκλωβιστούν από το όχημά τους, που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δείτε φωτογραφίες από τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα που δημοσίευσε το «Ok!»


Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00