Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Τα 3 λάθη γύρω από την περιποίηση των μαλλιών

Τα μαλλιά μίας γυναίκας ταλαιπωρούνται συχνά από το πιστολάκι, τις βαφές και τα προϊόντα styling. Έτσι είναι σημαντικό να έχουμε μία εξειδικευμένη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας στο σπίτι. Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί μύθοι γύρω από την περιποίηση με αποτέλεσμα πολλές φορές να πέφτουμε σε τραγικά λάθη.

Για παράδειγμα δεν γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να αλλάζουμε τακτικά τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στα μαλλιά μας. Όταν τα μαλλιά μας συνηθίζουν στα προϊόντα περιποίησης τότε αυτά χάνουν την αποτελεσματικότητά τους.

Επίσης τα συχνά λουσίματα κάνουν τα μαλλιά πιο λιπαρά. Όσο περισσότερο τα πλένουμε με το σαμπουάν ενεργοποιούνται οι σμηγματογόνοι αδένες. Στη συνέχεια εκκρίνουν φυσικά έλαια να ενυδατωθεί ξανά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά γίνονται πιο λιπαρά.

Τέλος είναι λάθος να πιστεύουμε ότι όσο πιο πολύ αφρό κάνει ένα σαμπουάν τόσο πιο αποτελεσματικό είναι. Φυσικά και το σαμπουάν πρέπει να αφρίζει λίγο. Ωστόσο εάν υπάρχει πολύ αφρός σημαίνει ότι τα μαλλιά είναι ήδη εξαιρετικά καθαρά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου