Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Ελένη Ράντου: Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Κιμούλη- Ήταν λάθος η αναφορά

«Δεν ευσταθεί αυτό που είπε ο Τριανταφυλλίδης» είπε η Ελένη Ράντου – Ανέφερε όμως ότι οι μητέρες τους είναι φίλες και ότι μπορεί ως κουτσομπολιό να ειπώθηκε μεταξύ τους – Είναι κάτι που δεν ισχύει όμως.

Η ηθοποιός  αρνήθηκε τον ισχυρισμό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη ότι παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον σκηνοθέτη, πριν 33 χρόνια, επειδή της ύψωσε τον τόνο της φωνής του

Με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης της κόρης της, Νικολέττας Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Ράντου παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις στις κάμερες των δημοσιογράφων, που βρέθηκαν εκεί.

Την ηθοποιό συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος πρόσφατα είπε δημόσια πως η Ελένη Ράντου παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη, όταν εκείνος της ύψωσε τον τόνο της φωνής του.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είχε πει για την Ε. Ράντου

«Πριν από χρόνια, ένας σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μου είχε πει ότι ήταν στο θίασο του Κιμούλη πριν 33 χρόνια και είχαν πάρει μια νέα κοπέλα που μόλις είχε βγει από τη σχολή, την Ελένη Ράντου. Και πήγε να σηκώσει τη φωνή του ο Κιμούλης και η Ελένη παραλίγο να του πετάξει μια καρέκλα. Δεν του την πέταξε, φυσικά».

«Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς του ήρθε κάτι τέτοιο»

«Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Κιμούλη, δεν ευσταθεί κάτι τέτοιοΗ μητέρα του Ιάσονα ήταν πολύ φίλη με τη δική μου μητέρα, δεν ξέρω αν αυτό έχει προκύψει από κάποιο κουτσομπολιό μεταξύ τους. Εγώ πάντως δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Γιώργο», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00