Τα 4 ζώδια που έχουν πάντα αναπάντητα emails στα εισερχόμενά τους

ζώδια, Τα 4 ζώδια που έχουν πάντα αναπάντητα emails στα εισερχόμενά τους

Μερικοί άνθρωποι είναι μονίμως τόσο απασχολημένοι που όσο και εάν προσπαθούν δεν καταφέρνουν να έχουν απαντήσει σε όλα τα emails τους στο τέλος της ημέρας. Όσο σκληρά και εάν προσπαθούν δεν έχουν ποτέ αρκετό χρόνο να απαντήσουν σε όλα.

Εδώ είναι μερικά ζώδια που έχουν μονίμως εκατοντάδες αναπάντητα emails στα εισερχόμενά τους. Μήπως ανήκεις και εσύ σε κάποιο από αυτά;

Δίδυμοι

Είσαι ο τύπος του ατόμου που θα απαντήσει σε ένα email στο μυαλό του και δεν θα πατήσει ποτέ αποστολή. Ή θα ξεχάσεις εντελώς να ανοίξεις τα εισερχόμενά σου και να διαβάσεις τα μηνύματα που έχουν συσσωρευτεί. Είσαι πολυπράγμων, επομένως αλλάζεις συχνά δραστηριότητες. Είναι δύσκολο για εσένα να παραμείνεις συγκεντρωμέν@ σε ένα μόνο πράγμα για μακροχρόνιες και κουραστικές εργασίες, όπως η απάντηση σε email που σε κάνουν να βαριέσαι. Θα προτιμούσες να επικοινωνείς προσωπικά με τους ανθρώπους, να συνομιλείς πρόσωπο με πρόσωπο.

Παρόλο που είσαι πολύ κοινωνικ@, ο λιγότερο αγαπημένος σου τρόπος να μιλάς είναι μέσω email. Είναι τόσο απρόσωπο. Αυτός είναι ο λόγος που έχεις την κακή συνήθεια να αγνοείς σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να τα αντιμετωπίζεις αργότερα.

 

Παρθένος

Δεν είναι ότι είσαι αναποτελεσματικός. Στην πραγματικότητα, είναι το αντίθετο. Βάζεις πάρα πολλά στο καλάθι σου ταυτόχρονα γιατί θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία. Θέλεις να είσαι το άτομο στο οποίο στρέφονται όλοι όταν βρίσκονται σε κρίση. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που τα εισερχόμενά σου είναι πάντα γεμάτα με emails. Ακόμη και όταν αδειάσεις τα εισερχόμενά σου, γεμίζουν ξανά λίγες ώρες αργότερα. Κάποιος σε χρειάζεται πάντα για κάτι – και όσο κι αν θέλεις να είσαι ευγενικός, μερικές φορές αυτό ασκεί υπερβολική πίεση στους ώμους σου.

Ποτέ δεν νιώθεις ότι έχεις μια στιγμή να ξεκουραστείς γιατί ακόμα και όταν οι επίσημες ώρες εργασίας σου έχουν τελειώσει, έχεις ακόμα πράγματα να κάνεις. Εξακολουθείς να νιώθεις ότι θα έπρεπε να εργάζεσαι, ακόμα και όταν είναι ώρα να κοιμηθείς.

Ταύρος

Είσαι εξαιρετικός στην αναβολή. Θα αναβάλλεις πράγματα που δεν θέλεις να κάνεις για μέρες και μέρες, ακόμα και όταν θα ήταν εύκολο να αφιερώσεις μερικά λεπτά από το πρόγραμμά σου για να τα κάνεις τώρα. Είσαι ένα επίμονο ζώδιο, οπότε αν δεν έχεις όρεξη να κάνεις κάτι, δεν θα παλέψεις για το κάνεις. Θα περιμένεις μέχρι να νιώσεις έτοιμ@. Επιπλέον, μισείς το να βγαίνεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου και μερικές φορές, η απάντηση στα emails μπορεί να σε κάνει να νιώθεις άβολα. Μπορεί να σου προκαλέσει άγχος.

Δεδομένου ότι δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό να απαντάς σε μηνύματα, απλά δεν θα το κάνεις. Θα πεις στον εαυτό σου ότι θα το χειριστείς αύριο – αλλά το αύριο δεν έρχεται ποτέ και τα εισερχόμενά σου γίνονται όλο και περισσότερα.

Αιγόκερως

Είσαι σκληρά εργαζόμενος – αλλά είσαι και τελειομανής. Γι’ αυτό μπορεί να σου πάρει μια αιωνιότητα για να απαντήσεις σε ένα απλό email. Αντί να πληκτρολογήσεις το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό και να πατήσεις αποστολή, θα ξαναδιαβάζεις το μήνυμα ξανά και ξανά. Θα βεβαιωθείς ότι στέλνεις την απόλυτα καλύτερη απάντηση για όποιον επικοινωνείς.

Εφόσον καταβάλλεις τόση προσπάθεια σε ό,τι κάνεις, η απάντηση στα email είναι χρονοβόρα. Πάντα έχεις περισσότερα να απαντήσεις. Δεν τελειώνεις ποτέ.

 

Πηγή: Savoirville