Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Athens Xclusive Designers Week: Όσα δήλωσαν οι διάσημοι στην 30η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας (Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες (από 9 έως 13 Απριλίου) η επετειακή 30η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο. Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα βρέθηκε εκεί και συνομίλησε με κάποιους από τους διάσημους παρευρισκόμενους.

«Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε το κανάλι μου, το Star», δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Για το εξώδικο που έστειλε προς την εταιρία παραγωγής στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN μίλησε η Νάνσυ Παραδεισανού, σημειώνοντας ότι «Τα πρώτα αιτήματα έχουν κάπως ικανοποιηθεί με το εξώδικο».

Δύσκολη βλέπει τη συμμετοχή του στο Asian Express ο Γιώργος Μανίκας.

«Έχουμε μιλήσει, αλλά το βλέπω δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά.

«Αλίμονό μου αν πάρω κιλά», δήλωσε η Μπέσσυ Αργυράκη, ενώ για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο «Κάτι ξαναψήνεται» μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Οι απαιτήσεις αυτής της εκπομπής είναι τεράστιες. Κάνω 12 ώρες γύρισμα την ημέρα», είπε η γνωστή παρουσιάστρια, ενώ απαντώντας σχετικά με το αν έχει χρόνο για προσωπική ζωή, η ίδια σημείωσε ότι «Μένω με το σύντροφό μου και τον βλέπω».

Γιαγιά θα γίνει σύντομα η Χριστίνα Παππά, η οποία ανέφερε γελώντας ότι «Τα παιδιά μου έλεγαν για την εγκυμοσύνη και είμαι ξανθιά, δεν το κατάλαβα!».

«Πάντα φοράω και μη αυθεντικά γιατί η τσέπη δεν αντέχει», παραδέχτηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος αποκάλυψε ότι «Στο τραγούδι μου θα ακουστεί το όνομα του Λάκη Γαβαλά, θα ήθελα να παίξει και στο video clip».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου