Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Κέιτι Χολμς υποδέχεται την άνοιξη με το σοφιστικέ look που θα λατρέψετε την νέα σεζόν

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πως να εντάξετε το power suit στην καθημερινότητα σας, η Κέιτι Χολμς έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

 

Χωρίς αμφιβολία το κοστούμι, από ένα κατεξοχήν ανδρικό και formal ένδυμα, έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη δυναμική στην γυναικεία γκαρνταρόμπα, καθώς πλέον μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε διαφορετικές περιστάσεις, ξεπερνώντας τα πλαίσια του office look. Προσαρμοσμένο στο σύγχρονο στιλ των working girls, το κοστούμι είναι η ιδανική επιλογή για τις σοφιστικέ εμφανίσεις στο γραφείο, αλλά και για το happy hour της ημέρας.

Aυστηρό μαύρο, pastel φιστικί ή φούξια αποχρώσεις, το κοστούμι θα γίνει το outfit που θα λατρέψετε τη νέα σεζόν.

 

Φαρδύ παντελόνι και blazercropped ή cigarette pants, σακάκι με τετραγωνισμένους ώμους ή/και σταυρωτό κούμπωμα, σε αυστηρό μαύρο, pastel φιστικί ή φούξια αποχρώσεις, το κοστούμι θα γίνει το outfit που θα λατρέψετε τη νέα σεζόν. Η χολιγουντιανή σταρ, ως γνήσια λάτρης της μόδας, παρά τα girly – chic looks που επιλέγει συχνά, αγαπάει τις εμφανίσεις με κοστούμια, κάτι που αποδεικνύουν και οι πρόσφατες εικόνες της στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Tο κοστούμι είναι η ιδανική επιλογή για τις σοφιστικέ εμφανίσεις στο γραφείο, αλλά και για το happy hour της ημέρας.

 

Συγκεκριμένα, η 43χρονη μητέρα επίλεξε ένα power suit σε ιβουάρ – λευκό χρώμα, με έντονες τετραγωνισμένες βάτες, σταυρωτό κούμπωμα και ίσιο cropped παντελόνι με τσάκιση στο μπατζάκι. Μέσα από το blazer φορούσε ένα φινετσάτο μαύρο bralette, το οποίο ξεπρόβαλε διακριτικά σε κάθε της κίνηση. Το επίκεντρο του ντυσίματος μετατοπίστηκε από το βασικό σύνολο στα αξεσουάρ καθώς η Χολμς απογείωσε το πρωινό look με μυτερές φούξια γόβες με χαμηλό τακούνι, τις οποίες συνδιάσε πανέξυπνα με την απόχρωση του κραγιόν της. Το διακριτικό χρυσό κολιέ που φορούσε στο λαιμό, ολοκλήρωσαν αρμονικά την εμφάνιση της.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

 

Πηγή: womantoc.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου