Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

10 wardrobe staples που κάθε petite κορίτσι πρέπει να γνωρίζει

Για να αναδείξεις τον σωματότυπό σου με τον πιο κομψό τρόπο.

Κάθε φορά που φτιάχνουμε μια καινούργια shopping list έχουμε στο μυαλό μας δύο πράγματα: το ένα είναι ποια κομμάτια λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας και στα οποία θα θέλαμε να επενδύσουμε, και το δεύτερο αφορά ποια κομμάτια ταιριάζουν στο δικό μας σωματότυπό.

Η αλήθεια είναι πως όλες οι γυναίκες δεν μπορούν να φορέσουν τα ίδια ρούχα. Κάποιες ανήκουν στην κατηγορία των curvy και κάποιες άλλες στην κατηγορία των πιο μικροκαμωμένων γυναικών – κάποιες θέλουν να τονίσουν την μέση τους, ενώ άλλες τα πόδια τους. Το να μάθεις να ντύνεσαι σωστά για το σωματότυπό σου είναι μια ικανότητα που χρειάζεται χρόνο και εξάσκηση για να την αναπτύξεις.

 

 

Πώς να ντυθείς αν είσαι μικροκαμωμένη

Το γεγονός πως ανήκες στην κατηγορία των petite γυναικών δεν σημαίνει πως δεν μπορείς και εσύ να ακολουθήσεις τις τάσεις και να είσαι κομψή και στυλάτη. Το σημαντικό είναι να φοράς ρούχα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου, και που σε κάνουν να νιώθεις, πάνω απ’ όλα, καλά φορώντας τα. Ωστόσο μερικές φορές το να αισθάνεσαι λίγο πιο ψηλή, βοηθάει στο να ανέβει και η αυτοπεποίθηση σου. Λογικό δεν είναι;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nell Block (@nellblock)

Γι’ αυτόν τον λόγο, συγκεντρώσαμε στην gallery που ακολουθεί όλα τα items που είναι ιδανικά για εσένα αν είσαι petite. Αυτά τα staples θα σε κάνουν να πετύχεις τον στόχο σου – να φαίνεσαι πιο ψηλή δηλαδή.

 

 

Πηγή: queen.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου