Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

The new sexy – Τα εσώρουχα που αγαπούν τα κορίτσια της μόδας

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που επέστρεψαν στη φετινή μόδα ήταν το sexy ντύσιμο.

Μίνι φορέματα, εξώπλατα τοπ, κορδόνια, κοψίματα, διαφάνειες και ρούχα που εφαρμόζουν κολλητά στο σώμα είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια τα οποία ντύνουν το «νέο σέξι».

Ωστόσο, τα standards της μόδας έχουν αλλάξει σε σημαντικό βαθμό, τουλάχιστον όσον αφορά την αντιμετώπισή της από το κοινό.

Τα sneakers, το oversized fit, οι πλεκτές υφές και το athleisure έφεραν την άνεση στο προσκήνιο και την εγκαθίδρυσαν ως αμετάκλητη προτεραιότητα.

Έτσι, το cool και το μοδάτο έγινε το να νιώθεις άνετα μέσα στα ρούχα που φοράς -τα υπερβολικά στενά κομμάτια ή τα άβολα ψηλά τακούνια ανήκουν στο παρελθόν.

Η τάση επεκτάθηκε και στα εσώρουχα, με τα οποία η έννοια του sexy είναι επίσης συνδυασμένη.

Οι γυναίκες της μόδας άρχισαν να ανακαλύπτουν ξανά την άνεση των μεγάλων βαμβακερών εσωρούχων, των κλασικών briefs και των σορτς και αυτό που κάποτε θεωρήθηκε ντεμοντέ, είναι πλέον κορυφαίο trend και ορίζει το νέο σέξι.

Ακόμη και τα πιο επιδραστικά νέα brands, όπως το Skims της Κιμ Καρντάσιαν λανσάρουν ολόκληρες σειρές με βαμβακερά «μεγάλα» εσώρουχα που αγκαλιάζουν το σώμα και αφήνουν το δέρμα να αναπνέει.

Ταυτόχρονα, είναι γνωστό ότι η μεγαλύτερη επιφάνεια υφάσματος προσφέρει στην περιοχή καλύτερη προστασία και κάλυψη.

Στο ίδιο μοτίβο, τα σουτιέν γίνονται πιο αθλητικά, θυμίζοντας σε πολλές περιπτώσεις μπουστάκια, ενώ τα μαλακά bralettes έχουν αναδειχθεί σε hot item και φοριούνται ακόμη και σκέτα, σαν τοπ την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Φυσικά, τα thongs και τα εσώρουχα με διαφάνειες ή δαντέλα, παραμένουν «in», ανοίγοντας ακόμη περισσότερο την γκάμα των επιλογών -ωστόσο η απενοχοποίηση των κλασικών βαμβακερών εσωρούχων ήταν ένα σημαντικό βήμα στην αλλαγή του κυρίαρχου προτύπου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00