Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η «νέα εποχή» της Victoria’s Secret φέρνει πίσω τη Μπέλα Χαντίντ – «Νιώθω ότι το σώμα μου δεν είναι πια μόνο μία μηχανή που φέρνει λεφτά»

Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή της από το δημοφιλές brand, η Μπέλα Χαντίντ επιστρέφει στην πασαρέλα εκπροσωπώντας ξανά την Victoria’s Secret.

Το διάσημο μοντέλο που μεσουράνησε στις πασαρέλες του διάσημου οίκου, αποφάσισε το 2020 να διακόψει κάθε σχέση μαζί του, κατηγορώντας ένα από τα κορυφαία στελέχη, τον Εντ Ράζεκ, για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στις κοπέλες, ενώ κατήγγειλε την VS για τις συνθήκες, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το γυναικείο σώμα.

 

Πλέον όμως, η διοίκηση του οίκου έχει αλλάξει και στις διευθυντικές θέσεις βρίσκονται δυναμικές γυναίκες με σεβασμό στο φύλο τους και την αξία του γυναικείου σώματος, που προσπαθούν -όπως υποστηρίζουν- να αλλάξουν τους κανόνες, με τους οποίους λειτουργεί η βιομηχανία της μόδας.

Βασισμένη στα νέα δεδομένα, η Μπέλα Χαντίντ αποφάσισε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον λαμπερό οίκο Victoria’s Secret και να γίνει μέλος της VS Collective.

Πρόκειται για μία ομάδα γυναικών-μοντέλων, που θα προωθήσουν το νέο «πρόσωπο» της εταιρείας. Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται η Χάιλι Μπίμπερ, η Ναόμι Οσάκα, καθώς και η ηθοποιός του Μπόλιγουντ, Πριγιάνκα Τσόπρα.

Το μοντέλο μίλησε για την απόφασή του στο Marie Claire, υποστηρίζοντας πως για να προχωρήσει σε αυτή τη νέα συνεργασία, πρώτα σιγουρεύτηκε για αυτή τη «νέα εποχή» που ξεκινάει στο brand.

«Με προσέγγισαν εκείνοι και μου απέδειξαν ότι πραγματικά η κατάσταση στην Victoria’s Secret έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Αρχικά, δυσκολεύτηκα πολύ να το πιστέψω, ήταν περίπλοκο. Όμως, νιώθω ότι πήρα πίσω τη δύναμη και τον έλεγχο του σώματός μου», δήλωσε η Μπέλα Χαντίντ.

Αν και στο παρελθόν, η ίδια είχε κατηγορήσει ουκ ολίγες φορές δημόσια το brand για «τοξικότητα» και το είχε συγκρίνει μάλιστα, με αυτό της Ριάνα «Savage x Fenty», εξηγώντας πως η δεύτερη εταιρεία πραγματικά προωθεί υγιή πρότυπα γυναικών, με αυτοπεποίθηση, δυναμική και αυτοεκτίμηση, αυτή την φορά φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη.

«Όταν περπάτησα πρώτη φορά για τη Fenty, ενώ είχα κάνει κι άλλες επιδείξεις εσωρούχων, ποτέ πριν δεν είχα νιώσει τόσο ισχυρή φορώντας μόνο, τα εσώρουχά μου», ειχε δηλώσει στο παρελθόν η Μπέλα Χαντίντ.

Πλέον, όμως, οι γυναίκες που στέκονται απέναντι στα μοντέλα, τις κοιτούν στα μάτια και όχι στο σώμα.

«Καθόμαστε όλα τα μοντέλα στο σετ και νιώθουμε πλέον, ευγνώμονες που κάποιος μας στηρίζει. Είναι εντελώς αντίθετο με αυτό που συνέβαινε πριν, όταν οι άνδρες διηύθυναν την εταιρεία», δήλωσε η Παλαιστίνια καλλονή.

Τέλος, έκλεισε αναφέροντας πως μετά από πολύ καιρό κατάφερε να νιώσει ξανά δυναμική και κυρίαρχος του κορμιού της.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

«Κοιτάζω γύρω μου και νιώθω δυναμική, ξανά. Νιώθω δυνατή φορώντας εσώρουχα κι όχι ότι το σώμα μου είναι μία μηχανή που βγάζει λεφτά», εξηγεί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου