Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες άνω των 60

Ανάμεσα στη φυσικη υφή των μαλλιών σας και τις καθημερινές hair care συνήθειές σας, το να βρείτε το ιδανικό κούρεμα για εσάς είναι πραγματικά δύσκολο -ανεξαρτήτως ηλικίας. Αν προσθέσετε στην εξίσωση την αραίωση, την αλλαγή στο χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, που είναι φυσικά επόμενα μετά τα 60, η επιλογή του κατάλληλου στιλ γίνεται πραγματικός άθλος. 

 

Ακολουθεί η πιο ενημερωμένη λίστα με τα πιο κομψά κουρέματα μετά τα 60, για να κάνετε την πιο κολακευτική επιλογή:

Layered Bob

Layered Bob

Δεν υπάρχει πιο κομψό κούρεμα από το κλασικό καρέ. Αν δεν αγαπάτε τα ασύμμετρα ή τα blunt cuts, δοκιμάστε ένα καρέ με διακριτικό φιλάρισμα, που θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων και voluminous μαλλιών.

Curtain Bangs

Curtain Bangs

 

Τα curtain bangs, δηλαδή οι αφέλειες που χωρίζονται στη μέση, πλαισιώνοντας το πρόσωπο, είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος. Με έμπνευση από τη δεκαετία του 1970, το συγκεκριμένο στιλ είναι εξαιρετικά ευέλικτο, καθώς ταιριάζει σε διάφορα μήκη μαλλιών και σχήματα προσώπου. Χαρίζει κίνηση και νεανικότητα σε κάθε γυναίκα, ενώ μπορεί να κρύψει και πολλά από τα σημάδια του χρόνου στην ώριμη επιδερμίδα.

 

Voluminous Pixie

Voluminous Pixie

 

Το pixie αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες άνω των 60, λόγω του low maintenace χαρακτήρα του. Ένα ακόμα πλεονέκτημά του είναι πως αν σας απασχολεί η αραίωση των μαλλιών, το κοντό του μήκος δεν μπορεί να σας «προδώσει». Προτιμήστε τη σύγχρονη εκδοχή του με όγκο στις ρίζες.

 

Classic Lob

Classic Lob

 

Το κλασικό καρέ στην κοντή, αλλά και στην μακριά εκδοχή του είναι το απόλυτο power haircut, το οποίο μπορεί να αναδείξει τόσο τη δυναμικότητα του χαρακτήρα σας, όσο και την κομψότητα του στιλ σας. Για να χαρίσετε κίνηση και όγκο στα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες ή το σεσουάρ και μια στρογυλλή βούρτσα προκειμένου να δημιουργήσετε ένα blow out effect.

 

Side Bangs

Side Bangs

 

Αν δεν είστε έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή, απλά ζητώντας layers και φράντζα από τον κομμωτή σας, μπορείτε να ανεώσετε την εμφάνισή σας, χαρίζοντας στα μαλλιά σας κίνηση. Για επιπλέον όγκο, αφού στεγνώσουν τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο χρησιμοποιήστε μια στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ για να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε τμήματα κι έπειτα  τυλίξτε τα γύρω από velcro rollers μέχρι να κρυώσουν.

 

Wispy Bangs

Wispy Bangs

 

Όπως και τα curtain bangs, έτσι και οι αφέλειες σε κάθε εκδοχή τους, μπορούν να χαρίσουν νεανικότητα στην εμφάνισή σας, αλλά και να κρύψουν τις ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας. Συνδυάστε τες με ένα sleek bob ή lob κι έχετε το πιο κομψό και κολακευτικό κούρεμα.

 

Medium Length

Medium Length

 

Ήρθε η ώρα να καταρριφθεί ο μύθος ότι οι γυναίκες άνω των 60 δεν μπορούν να αφήσουν τα μαλλιά τους μακριά. Αν δεν έχετε πρόβλημα αραίωσης, εμπνευστείτε από το στιλ της Julianne Moore και επιλέξτε ένα κούρεμα μεσαίου μήκους με πλαϊνή φράντζα, το οποίο πάντα δείχνει κομψό και ταυτόχρονα μοντέρνο.

Πηγή: Harper’s Bazaar

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου