Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα πρώτα φθινοπωρινά πανωφόρια και πώς να τα φορέσεις

Αυτή η μεταβατική περίοδο με τις συνεχείς αλλαγές στη θερμοκρασία καθιστά τα πανωφόρια ως ένα από τα πιο βασικά κομμάτια του καθημερινού μας ντυσίματος.

 

Το σωστό πανωφόρι είναι ικανό να αναβαθμίσει το φθινοπωρινό outfit σου. Είναι το κομμάτι που  πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε πρακτικότητα και κομψότητα.

Βλέπουμε ήδη σχέδια με διαχρονική αξία όπως η καμπαρντίνα και το denim jacket μέσα από τις προτάσεις των σχεδιαστών για αυτή την σεζόν, να γίνονται πιο σύγχρονα, πιο ιδιαίτερα ενώ το βλέμμα μας τραβάνε και τα νέα trends.

Oι επιλογές που έχουμε στη διάθεση μας είναι αρκετές, έτσι είναι  σίγουρο πως θα βρούμε κάποιο που να ταιριάζει με το στιλ μας.Τα πρώτα κρύα ξεκίνησαν δειλά δειλά και τα ιδιαίτερα πανωφόρια είχαν την τιμητική τους γι αυτό και εγώ σήμερα σου  ξεχώρισα αυτά που θα ανανεώσουν το φθινοπωρινό σου στιλ με πρακτικές ιδέες για κάθε τύπο!

 

 

Eνα suede jacket σε καφέ χρώμα δίνει αμέσως άλλον αέρα στο casual style και με τις cowboy boots να βρίσκονται ψηλά στα trends, ίσως αυτό είναι το πανωφόρι που αναζητάς για τα fall looks σου.

 

Κλασική επιλογή και πάντα ψηλά στις προτιμήσεις μας η καμπαρντίνα είναι πάντα must have.Φέτος γίνεται πιο gilry με στοιχεία οπως μικρά βολάν και στρογγυλά πέτα.

 

 

Eνα δερμάτινο bomber jacket αρκεί για να αναβαθμίσεις το κλασικό denim look σου.

 

 

Το σακάκι είναι τώρα το κομμάτι κλειδί για το γραφείο και για το ποτό. Το φοράς παντού και σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.

 

 

Το τζιν jacket αναβαθμίζεται και γίνεται crop με πιο σκούρα χρώματα μεγάλες τσέπες και στιλ για να το φοράς όλη μέρα.

 

 

Ένα δερμάτινο jacket σε off white απόχρωση για να κάνεις την διαφορά!Oι πέρλες ταιριάζουν άψογα και είναι μία καινούργια πρόταση.

 

 

Χαριτωμένη ζακέτα με τέλειο χρώμα που φοράς με τα πάντα.Eκτός από τα τζιν σου συνδύασε την και με τα μακριά καλοκαιρινά φορέματα σου.

 

 

Πλεκτή ζακέτα σε Chanel style, για γαλλικό αέρα στο casual style με μία κίνηση.

 

 

Βiker jacket σε πιο crop γραμμή που θα φορέσεις άνετα με τις φούστες σου.

 

Oversized bomber jacket για τέλειο urban style!

 

 

Zεστό και στιλάτο το φλις jacket επανέρχεται και φέτος και θα το φορέσεις με cowboy boots.

Πηγή: tlife.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου