Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο οίκος Dior ζητεί 100.000 ευρώ από τον Valentino

Ο Πιερπάολο Πικιόλι παρουσίασε μια εντυπωσιακή συλλογή στην Piazza di Spagna ή Σκαλινάτα καταφέρνοντας να συνεπάρει το κοινό. Καλεσμένοι αλλά και θεατές, που βρέθηκαν στους γύρω δρόμους, χειροκρότησαν σόου, κάνοντας τους συντελεστές να χαμογελούν. Ωστόσο, δεν είχαν όλοι την ίδια διάθεση. Ο οίκος Dior δεν φαίνεται να απόλαυσε και τόσο την επίδειξη μόδας.

Ειδικότερα, η γαλλική εταιρεία ζητεί να αποζημιωθεί για την διατάραξη που προκλήθηκε στο κατάστημα της στην Piazza di Spagna. Ο οίκος Dior αξιώνει 100.000 ευρώ, τα οποία ζητεί να καταβληθούν εντός 15 ημερών.

Σύμφωνα με τον Dior, ο οίκος Valentino, που ζητούσε άδειες για τη διοργάνωση του σόου σε μια τόσο σημαντική τοποθεσία της πόλης από την αστυνομία και αρχές εδώ και μήνες, στην επιστολή που εστάλη στους λιανοπωλητές στις 27 Ιουνίου σημείωνε ότι θα «εξασφάλιζε την κυκλοφορία των πεζών προς τα καταστήματα».

Ο οίκος Dior όμως τονίζει στην επιστολή που έστειλε ότι αυτό «δεν έγινε με κανέναν τρόπο». Όπως υποστηρίζει, η πρόσβαση στη μπουτίκ του «παρεμποδίστηκε» και οι πελάτες δεν μπορούσαν να προχωρήσουν «λόγω εμποδίων».

Αποτέλεσμα ήταν το κατάστημα να «παραμείνει άδειο και να μην μπορεί να λειτουργεί από τις πρώτες πρωινές ώρες». Μάλιστα, ο γαλλικός οίκος επισημαίνει ότι η Παρασκευή είναι μία ημέρα με «σημαντικά έσοδα».

Σε περίπτωση που το ποσό δεν καταβληθεί εντός του χρονικού πλαισίου που ορίζεται, ο Dior «θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων του».

Οι εκπρόσωποι του Dior δεν απάντησαν σε αιτήματα του WWD για περαιτέρω σχόλια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου