Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βίκυ Καγιά: Έγινε 44 ετών και μας δείχνει το τέλειο κορμί της (Φωτό)

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στον λογαριασμό της στο Instagram

Στα καλύτερά της είναι η Βίκυ Καγιά και φαίνεται. Η παρουσιάστρια, μοντέλο, κριτής του GNTM και επιχειρηματίας έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Πριν από λίγη ώρα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει στον φακό σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί. Η Βίκυ με ολόσωμο κόκκινο μαγιό δείχνει τα ατελείωτα πόδια της και το αψεγάδιαστο κορμί της.

Πώς καταφέρνει και διατηρείται πάντα καλλίγραμμη

Το μοντέλο έχει καταφέρει να διατηρεί αυτές τις αναλογίες με διατροφή και γυμναστική, τα οποία μάλιστα, είναι και τα μεγαλύτερα της όπλα.

Η Βίκυ Καγιά, πιστεύει στην υγιεινή αλλά όχι εξοντωτική διατροφή. «Μέσα στην ημέρα επιδιώκω να τρώω κάθε τρεις ώρες περίπου, κάνοντας μικρά και συχνά γεύματα, και προσπαθώ να καταναλώνω πολλά φρούτα και λαχανικά. Έτσι τονώνω τον μεταβολισμό μου και καίω λίπος όλη μέρα!» τονίζει η ίδια.

Αντί να κοιτάει συνέχεια το ρολόι, συγχρονίζεται με τα σημάδια που της δίνει το ίδιο της το σώμα, για παράδειγμα, εάν δεν πεινάσει μετά από 3 ώρες, δεν τρώει υποχρεωτικά, αλλά σε περίπτωση που πεινάσει πάρα πολύ μετά από 2,5 ώρες, τότε απολαμβάνει το επόμενο γεύμα ή σνακ που περιλαμβάνει το πρόγραμμά της.

Τα γεύματά της δεν ξεπερνούν τις 400 θερμίδες, τα σνακ τις 100 θερμίδες και τα γλυκά τις 50 θερμίδες. Έτσι, το σύνολο των θερμίδων που καταναλώνει την ημέρα είναι περίπου 1.450. Εννοείται πως τις ατασθαλίες της τις κάνει. «Και τηγανητές πατάτες θα φάω, και burgers, αλλά όχι συνέχεια, έχω ένα μέτρο», λέει η κριτής του «GNTΜ». Και συνεχίζει: «Δεν είμαι λαίμαργη. Τρώω μέχρι εκεί που πεινάω…».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε για τα 44α γενέθλιά της

Kagi_a

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου