Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

10 Ελληνίδες fashion influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Έεις αναρωτηθεί ποτέ τι εσάνς αφήνουν στο πέρασμά τους τα it κορίτσια της μόδας; Εμείς ρωτήσαμε 10 από τις πιο δημοφιλείς influencers αυτήν την στιγμή στο ελληνικό Instagram κι αυτές ήταν οι απαντήσεις τους:

 

Μιρκέτα Βιδάλη

Ένα girl boss σαν την Μιρκέτα Βιδάλη δεν θα μπορούσε παρά να φορά ένα άρωμα, που να την κάνει να νιώθει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Αυτό είναι το Idôle Eau De Parfum του οίκου Lancôme με νότες από αχλάδι, τριαντάφυλλα, περγαμόντο, γιασεμί, βανίλια και μόσχο.

10 Ελληνίδες fashion influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

“Το λατρεύω γιατί μου θυμίζει πως όλες μας είμαστε unstoppable και πως το είδωλο που θαυμάζουμε θα πρέπει να είναι ο ίδιος μας ο εαυτός”, λέει μιλώντας για τους λόγους που το ξεχωρίζει.

Υβόννη Ντόστα

Όλες οι γυναίκες έχουμε ένα άρωμα, που όσα χρόνια και να περάσουν, κρατά ξεχωριστή θέση στο boudoir μας. Για την Υβόννη Ντόστα αυτό είναι το Jungle του οίκου Kenzo με νότες από γαρίφαλο, κύμινο, μάνταριν όρανζ, κάρδαμο, μάνγκο, υλάνγκ υλάνγκ, γαρδένια, βανίλια και κεχριμπάρι. “Είναι πολύ χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο άρωμα”, εξηγεί.

αρώματα

Τελευταία, όπως μάς λέει, έγινε λάτρης και των αρωμάτων του οίκου Tom Ford με ένα από τα αγαπημένα της να είναι το Soleil Brulant Eau de Parfum με νότες από ροζ πιπέρι, μάνταριν όρανζ, περγαμόντο, μέλι, άνθη πορτοκαλιάς, ξύλα και κεχριμπάρι.

αρώματα

Βίκυ Κουλιανού | Το φρέσκο και δροσερό άρωμα που φορά κάθε μέρα

Νικόλ Μαργέτη

Η αγαπημένη αρωματική δημιουργία της Νικόλ δεν είναι άλλη από το δροσερό My Way Eau de Parfum του οίκου Giorgio Armani με νότες από περγαμόντο, άνθος πορτοκαλιάς, τουμπερόζα, γιασεμί, βανίλια, λευκό musk και κεδρόξυλο.

άρωμα

Για εμένα είναι άρρητα συνδεδεμένο με όλα τα ταξίδια που έχω κάνει ανά τον κόσμο, τις εμπειρίες και τους αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει μέσα από αυτά. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και το My Way μου υπενθυμίζει ότι διασχίζοντας τη θάλασσα ήρεμη ή φουρτουνιασμένη, στο τέλος πάντα θα βρίσκω τον τρόπο για να ζω και να θυμάμαι τις πιο όμορφες στιγμές”, εξηγεί.

Νίκη Θωμοπούλου

“Χρόνια ατελείωτα φοράω το Elixir des Merveilles του οίκου Hermès με νότες από φλοιό πορτοκαλιού, κεχριμπάρι, καραμέλα, σανταλόξυλο και ζάχαρη βανίλιας“.

αρώματα

Η πιο πρόσφατη αρωματική “ανακάλυψή” της όμως είναι το Very Good Girl Glam του οίκου Carolina Herrera με νότες από πετροκέρασο, πικραμύγδαλο, τριαντάφυλλο, κρίνο, βανίλια μπέρμπον, βετίβερ. “Το δοκίμασα πρόσφατα και μου ταίριαξε τέλεια”, λέει.

αρώματα

Τζίνα Σμαριανάκη

Η Τζίνα αγαπά τα κλασικά, θηλυκά αρώματα. Η πιο πρόσφατη “ανακάλυψή” της είναι το Si Eau De Parfum του οίκου Giorgio Armani με νότες από φραγκοστάφυλλο, βανίλια, μαγιάτικο τριαντάφυλλο, φρέζια, πατσουλί και ξύλα. “Μου θυμίζει τη μυρωδιά της μητέρας μου και λατρεύω την ‘καθαρή’ εσάνς του”, εξηγεί.

αρώματα

Δωροθέα Μερκούρη | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια θυμίζει ταξίδι στη Ν.Ιταλία

Χριστίνα Κοντοβά

Όπως μας λέει η ίδια, φορά εδώ και πολλά χρόνια το πικάντικο Poivre Samarcande Eau de Toilette του οίκου Hermès με νότες από πιπέρι, πάπρικα, κύμινο, πατσουλί και ξύλα.

αρώματα

Δεύτερη αγαπημένη της αρωματική επιλογή είναι το Moonlight in Heaven Eau de Parfum του οίκου Kilian, που συνδυάζει νότες λεμονιού, γκρέιπφρουτ, ροζ πιπεριού, γάλακτος καρύδας, ρυζιού και γιασεμιού. ” Και τα δύο αρώματα τα θεωρώ unisex και memorable”, λέει μιλώντας για τους λόγους που τα ξεχωρίζει.

αρώματα

Μαριάννα Κατσουλάκου (Munchiekats)

“Ένα άρωμα που φοράω από τότε που πήγαινα γυμνάσιο και είναι 100% εγώ είναι το Alien Eau de Parfum του οίκου Mugler“, λέει η Μαριάννα. “Δηλαδή αν ήμουν άρωμα θα ήμουν αυτό”, προσθέτει. “Το θεωρώ υπερβολικά ιδιαίτερο και αυτός είναι ο λόγος που το λατρεύω”. Με νότες από γιασεμί, ξύλα και κεχριμπάρι, ποιος δεν θα λάτρευε αυτό το ελιξίριο αισθησιασμού και θηλυκότητας;

αρώματα

Στέλλα Μουγκαλιάν (Stylemeligan)

Η Στέλλα λατρεύει να κάνει perfume layering για να δημιουργεί τα δικά της μοναδικά αρώματα. “Για εμένα τα αρώματα πρέπει να έχουν προσωπικότητα. Είναι σαν τα ρούχα: Πρέπει να τα φοράμε κι όχι να μας φοράνε”, λέει.

αρώματα

Το χειμώνα φοράει το Myrrh & Tonka Eau de Cologne του οίκου Jo Malone με νότες από λεβάντα, μύρο, σπόρους τόνκα και βανίλια και το Not A Perfume Eau De Parfum του οίκου Juliette has a gun.

αρώματα

Το καλοκαίρι συνδυάζει και πάλι το Not A Perfume Eau De Parfum με το Bronze Goddess Eau De Parfum του οίκου Estée Lauder με νότες από κρεμώδη καρύδα, μάνταριν όρανζ, τζίντζερ, περγαμόντο, musk, βανίλια και κεχριμπάρι.

αρώματα

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το ελαφρύ, φλοράλ άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Νεφέλη Γεωργαλά

Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια είναι το Black Orchid Eau De Parfum του οίκου Tom Ford. “Είμαι εγώ αυτό το άρωμα”, λέει η Νεφέλη. “Από την πρώτη στιγμή που το μύρισα, το ένιωσα αυτό”, εξηγεί. Δεν μας κάνει εντύπωση: Με νότες από μαύρες ορχιδέες, τρούφα, εσπεριδοειδή και μπαχαρικά, το Black Orchid Eau De Parfum είναι διαχρονικό και ταυτόχρονα σύγχρονο, ακριβώς όπως το στιλ της Νεφέλης.

αρώματα

Ελένη Μπουγιουκλή (Fashionellblog)

Ένα τόσο ενημερωμένο fashion girl σαν την Ελένη Μπουγιουκλή δεν θα μπορούσε παρά να φορά ένα από τα πιο iconic αρώματα του οίκου YSL Beauty. “Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το Libre Eau De Parfum γιατί αφήνει μια υπέροχη φρεσκάδα και είναι τόσο γλυκό όσο πρέπει”, εξηγεί. Με νότες από λεβάντα και άνθη πορτοκαλιάς, το πιο “απελευθερωτικό” άρωμα του γαλλικού οίκου ικανοποιεί πάντα ακόμα και τις πιο απαιτητικές “μύτες”.

αρώματα
Πηγή: missbloom.gr

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου