Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άγγελος Μπράτης: «Η Βίκυ Καγιά ήταν αυτή που με πήγε στο GNTM – Επέμενε τόσο πολύ να πάω στο casting» (Βίντεο)

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στο «Πάμε Δανάη», για το GNTM & τον ρόλο της Βίκυς Καγιά, τη νέα τηλεοπτική πρόταση και την κατάθλιψη.

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για την νέα κολεξιόν του, αλλά και το GNTM.

«Η καλοκαιρινή κολεξιόν του οίκου «Άγγελος Μπράτης» έχει πολύ ωραία υλικά και έντονα χρώματα. Δεν έχω GNTM τώρα, είμαι απολύτως αφοσιωμένος στη δουλειά που έκανα πάντα και αγαπώ πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

«Το να μην είμαι στον επόμενο κύκλο του γντμ ήταν κάτι που έγινε εν κοινή συναινέσει. κάθε πράγμα θεωρώ ότι πρέπει να κλείνει και τον κύκλο του. Μέσα από το GNTM έμαθα πάρα πολλά πράγματα, κυρίως για τον εαυτό μου κι έκανα πολλούς φίλους και η συνεργασία με την παράγωγη ήταν τέλεια. Η Βίκυ ήταν αυτή που με πήγε στο GNTM και επέμενε τόσο πολύ να πάω στο casting. Με υποστήριξε και τη θεωρώ μέντορα μου στην τηλεόραση. Αυτοί που θα μου λείψουν περισσότερο από το GNTM είναι όλοι οι οπερατέρ, οι ηλεκτρολόγοι, οι άνθρωποι στα φωτά και τον ήχο. Αν δεν ήταν αυτοί δεν ξέρω τι θα έκανα», δήλωσε για την παραγωγή του ριάλιτι αλλά και τη Βίκυ Καγιά.

«Κι εγώ έχω στενοχωρηθεί πάρα πολλές φορές άλλα δεν σταμάτησα να κάνω τη δουλειά που κάνω. Μόνο μία περίπτωση υπήρχε που δεν ήταν ότι ήμουν αυστηρός. Είχε ξεφύγει κάπως η διάθεση μου, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων ο Άγγελος Μπράτης τοποθετήθηκε σχετικά με κάποια ενδεχόμενη νέα πρόταση για την τηλεόραση.

«Θα με ενδιέφερε σίγουρα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση, αρκεί να είναι κάτι διαφορετικό. Δέχθηκα μία πρόταση την οποία και απέρριψα μέσα σε δυο ώρες. δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Εγώ έχω δουλειά και εξακολουθούσα να την έχω όταν έκανα τηλεόραση. Δεν με απασχολούν τα κουτσομπολιά, δεν με ενδιαφέρουν οι ζωές των άλλων και δεν έχω καμία αγωνία μη χάσω τη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου, επεσήμανε πως, «παίρνω πάρα πολλή συμπάθεια από ηλικιωμένους άλλα και νέα παιδιά. Αστυνομικοί σταματάνε μπροστά από το ατελιέ για να βγάλουμε φωτογραφίες. Από το «Αγγελάρα» στο «κύριος Μπράτης».

Η κατάθλιψη , η «διέξοδος» και η βοήθεια των συναδέλφων

Για την κατάθλιψη και την διέξοδο που βρήκε μίλησε, επίσης, ο Άγγελος Μπράτης.

«Το πρόβλημα με την κατάθλιψη είναι ότι δεν την αναγνωρίζεις. Πρέπει να φτάσεις σε ένα σημείο τόσο χαμηλό που να μην έχεις διέξοδο για να την καταλάβεις. Ούτε εγώ γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη, απλώς έτυχε να πάθω μία πολύ μεγάλη κρίση άγχους και από εκεί να αποκαλυφθεί», αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Ήταν δυνατό να αφήσω το GNTM. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για συνεχίσω άλλα και να μην δημιουργώ πρόβλημα στους συνεργάτες μου. Οι συνεργάτες μου με αγκάλιασαν, με προστάτεψαν. Ποτέ δεν άφησαν να φανεί κάτι λάθος και το μοντάζ βοηθούσε τρομερά γιατί δεν μιλούσα πολύ. Από τη δεύτερη σεζόν άρχισα να το απολαμβάνω πάρα πολύ, να γελάω και να περνάω υπέροχα γιατί ένιωθα πολύ άνετα με την ομάδα. Την τρίτη χρονιά του GNTM, αποφάσισα να φορέσω μάσκα. ο ρόλος μου να γίνει κανονικός ρόλος και να διαχωρίσω τον Άγγελο από τον τηλεοπτικό χαρακτήρα σε μία συγκεκριμένη εκπομπή», τόνισε επιπρόσθετα.

«Άφησα μούσια, έχασα δεκαπέντε κιλά, φόρεσα γυαλιά και τα πιο ωραία sur mesure κουστουμιά. Δημιούργησα μόνος μου τη μάσκα μου και τον χαρακτήρα μου. Κανένας δεν με σκηνοθέτησε», συμπλήρωσε.

Για τo art therapy που κάνει, δήλωσε πως, «έχω κλείσει πάνω από ενάμιση χρόνο που κάνω».

Η γιαγιά… fashion icon, το bullying & το «πάντα ήθελα να…»

«Η γιαγιά μου φοράει πάντα μαντήλια και υπέροχες ρόμπες. Τη λέγαμε από πάντα «γιαγιά Prada». Ήταν το στιλ της. Έχω τρομερή σχέση με τη γιαγιά μου και νομίζω ότι είναι πιο fashion icon από πολλά που νομίζουν και κυρίως από influencers», υπογράμμισε σχετικά με τη γιαγιά του.

«Μερικές φορές περνάω και τώρα bullying, άλλα δεν με απασχολεί πια αυτό. Δεν είμαι άγιος άλλα έχω γίνει και πολύ πιο προσεκτικός. Η τηλεόραση με βοήθησε σε αυτό. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω χορευτής και ηθοποιός. πήγα στο GNTM, έγινα και ηθοποιός και χορευτής», αποκάλυψε ο σχεδιαστής μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».

Το φλέρτ και η μεγαλύτερη «θυσία»

Ο Άγγελος Μπράτης σχολίασε το φλερτ που δέχεται και αποκάλυψε την πιο μεγάλη «θυσία» που έχει κάνει για την… τέχνη!

«Με φλερτάρουν πολύ μέσα από το instagram. Αν έχουν ενδιαφέρον τα μηνύματα, απαντάω. Tα πηγαίνω πάρα πολύ καλά με το φλερτ. Μου αρέσει να φλερτάρω πάρα πολύ. Δεν χρειάζεται να είναι με κάτι ερωτικό, μπορείς να φλερτάρεις και με έναν σκύλο αν θέλεις η με μία γάτα», είπε αναφορικά με την ερωτική προσέγγιση.

«Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι δεν έφαγα μακαρόνια για δυο μήνες για να χάσω δεκαπέντε κιλά και να πάω στο GNTM», αποκάλυψε!

Τέλος, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε για ένα περιστατικό που του προκάλεσε απορία!

«Ένας κύριος μου ζήτησε να του φτιάξω μία μεσαιωνική κάπα, να είναι μακριά, να έχει ουρά και να σέρνεται. μπορεί να ήταν βρυκόλακας», κατέληξε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00