Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Σπίτι με το MEGA: Χριστουγεννιάτικο πάρτι στην τηλεθέαση με απόλυτη πρωτιά (Φώτο)

Με ποσοστό 21,4% στο σύνολο του κοινού και 18,6% στο δυναμικό κοινό 18-54, η μουσική εκπομπή του MEGA κατέκτησε την κορυφή και επικράτησε του ανταγωνισμού με μεγάλη διαφορά.

Η Ρούλα Κορομηλά, πιο λαμπερή από ποτέ, υποδέχτηκε την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο σε μία βραδιά με δυνατές ερμηνείες, κέφι και λάμψη που κράτησε τους τηλεθεατές συντονισμένους στο MEGA.

Σε τέταρτο, μάλιστα, το «Σπίτι με το MEGA» έφτασε μέχρι το εντυπωσιακό ποσοστό 26,8%, στο σύνολο του κοινού.

Το #Spitimetomega βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter από την αρχή της εκπομπής με τους χρήστες να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για τη μοναδική βραδιά

Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και δημοφιλείς καλεσμένοι βρέθηκαν στο εντυπωσιακό σκηνικό και πλημμύρισαν με λάμψη και χαμόγελα τη βραδιά κάνοντας αυτά τα Χριστούγεννα πιο φωτεινά και πιο μαγικά. Στο ξεκίνημα της ξεχωριστής αυτής νύχτας οι παιδικές φωνές της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου μάς μετέφεραν τη μαγεία των Χριστουγέννων με κάλαντα και τραγούδια.

Τη δική του νότα έδωσε ο λυράρης Νίκος Ζωιδάκης, με τις μαντινάδες του, ενώ παραδοσιακά συγκροτήματα μάς ξεσήκωσαν με χορούς από την Κρήτη και τον Πόντο.

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 21:00, κάνουμε Πρωτοχρονιά στο «Σπίτι με το MEGA» με τον Πάνο Κιάμο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00