Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor: Ο Βαλάντης εναντίον όλων – «Υπήρξε στρατηγική εξόντωσης και το μοντάζ με έκανε να δείχνω τέρας» (Βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε ο Βαλάντης και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor, αλλά και τον χαρακτήρα που έβγαλε προς τα έξω.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Status» και αρχικά, αναφέρθηκε στο Nomads, όπου τελικά, δεν κατάφερε να μπει. Το απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

«Πριν από 3 χρόνια, είχα προετοιμαστεί να μπω στο Nomads. Βρέθηκα όμως, με όγκο στο νεφρό κι έμεινα πίσω. Έχασα το μισό μου νεφρό, για να απαλλαγώ από αυτόν τον όγκο. Μέσα σε αυτό το 20ήμερο που με κάλεσαν από το Survivor, ήμουν εντελώς απροετοίμαστος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το «προφίλ» που έδειξε στο κοινό, κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, ο τραγουδιστής εξήγησε πως όπως ο κάθε άνθρωπος, έτσι κι αυτός, έχει δύο εαυτούς.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει δύο εαυτούς. Ο ένας είναι ο καλός, όταν μιλάει με νορμάλ ανθρώπους, χωρίς προβλήματα κι ο άλλος είναι ο κακός μας εαυτός. Δυστυχώς, εσείς είδατε μόνο τον κακό», είπε ο Βαλάντης.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το μοντάζ της παραγωγής δεν βοήθησε καθόλου στην εικόνα, που πέρασε στον κόσμο.

«Ο κόσμος με ξέρει καλλιτεχνικά, δεν με έχει δει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με κάποιον άνθρωπο. Και πόσο μάλλον, να το δει από την αρχή, από την στιγμή που ξεκινάει. Όταν ήρθα κι εγώ στην Ελλάδα κι είδα τα μονταρισμένα επεισόδια, είπα πως έχει δίκιο ο κόσμος. Φαινόμουν ένα τέρας», παραδέχτηκε ο Βαλάντης.

Βέβαια, και οι συμπαίκτες του είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στον τρόπο, που βγήκε προς τα έξω ο χαρακτήρας του.

Όπως είπε και ο ίδιος, θεωρεί ότι υπήρχε συντονισμένη προσπάθεια από όλους τους παίκτες εναντίον του.

«Ήταν συντονισμένη η προσπάθεια από τους συμπαίκτες μου, από την αρχή είχαν πέσει όλοι πάνω μου. Λόγω της δημοφιλίας μου, θεωρούσαν ότι “αυτός ο παίκτης είναι επικίνδυνος”. Προσπάθησαν να με φάνε όσο πιο γρήογρα. Υπήρχε στρατηγική για εξόντωση, όσο πιο γρήγορα γινόταν», κατέληξε.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XepL9hmZKNo

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου