Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τουμασάτου για Φιλιππίδη: «Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή» (Βίντεο)

H Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA και μίλησε για τα επόμενα σχέδιά της αλλά και το #metoo.

 

 

Η γνωστή ηθοποιός συγκινήθηκε όταν είδε βίντεο που προβλήθηκε για την ζωή της. Πιο συγκεκριμένα μια ανάρτηση που είχε κάνει η ηθοποιός για την κόρη της την έκανε να δακρύσει.

«Αυτή την ανάρτησή σου όταν την είχα δει ρε συ Μαριάννα, αυτό το “κόρη μου”, δεν ξέρω, με τσάκισες πραγματικά», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα. «Τα θυμάμαι όλα σαν ένα όνειρο. Όποιος ξεκινάει να πλατσουρίζει μέσα στο όνειρό του έτσι πρέπει να νιώθει» σχολίασε η ίδια.

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε ότι δεν της αρέσει να δίνει συμβουλές γιατί δεν της αρέσει και να της δίνουν. «Όταν λες στον άλλο τι να κάνει δημιουργεί μια άμυνα. Πρέπει η κόρη μου να φάει τα μούτρα της. Αλλά θέλω όταν γρατσουνιστεί να μην είναι σοβαρά».

«Διαφωνούμε σε πολλά πράγματα με τον μπαμπά της αλλά όχι μπροστά της. Κάποιες φορές υπερισχύει η δική μου άποψή, κάποιες η δική του. Για να μην γίνει το παιδί ούτε εγώ, ούτε εκείνος, να γίνει εκείνη» ανέφερε η ίδια και συνέχισε: «Είναι καλλιτεχνική φύση. Έχει μεγάλη αγάπη στη μουσική. Έχει δει πράγματα από τις δουλειές μας. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστεί όλο αυτό. Έχουμε ακόμα καιρό. Αν κάνει κάτι πιο αστείο και ενδιαφέρον δεν ασχολείται με αυτό που δείχνει η τηλεόραση. Το πιο δυνατό της είναι ότι θέλει να γίνει κτηνίατρος».

Η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε και στις δίκες των καλλιτεχνών που κατηγορούνται για κακοποιητική συμπεριφορά. «Πήγα στην δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί χρειάζεται να τους θυμίζουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους. Δεν είναι προσωπικό, είσαι εναντίον του ανθρώπου που έχει καταχραστεί τα δικαιώματα του οποιουδήποτε».

«Τα κορίτσια είναι πολύ δυνατά. Είναι η αιχμή του δόρατος. Θα αναγκάσουν την δικαιοσύνη να δει ξανά το νομικό πλαίσιο για να είναι σαφή τα δικαιώματα των ανθρώπων. Καλό θα είναι να εξαντληθεί η αυστηρότητα στα πλαίσια των πράξεων τους. Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή για να δει και ο επόμενος ότι δεν τον παίρνει. Είμαι ψύχραιμη γιατί δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Είναι ηρωίδες που το ζούνε. Ακούω για αναπαραστάσεις και αναρωτιέμαι πώς φορές θα το ζούνε τα κορίτσια. Είναι άξιες επαίνου».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00