Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπιμπίλας για διαφωνία Λαμπρόγιαννη – Παπαδόπουλου: «Η Δάφνη είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό άτομο, δεν μπορεί να το έκανε επειδή τρελάθηκε»

Σχετικά με τον καλλιτεχνικό «χωρισμό» της Δάφνης Λαμπρόγιαννη και του Σπύρου Παπαδόπουλου μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» κι αρχικά, τόνισε πως γνωρίζοντας και τους δύο ηθοποιούς, είναι σίγουρος πως πρόκειται για μία απλή παρεξήγηση μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη θεατρική παράσταση «Sexy Laundry», μετά από ξέσπασμα που δέχτηκε από τον συνάδελφό της.

Η ηθοποιός μέσω του δικηγόρου της εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση εξηγώντας τι συνέβη και αποχωρεί από την παράσταση. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση δέχθηκε επίθεση οργής κάτι που δεν περίμενε, αλλά δεν είχε άλλη ανοχή και αντοχή. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα» οι δύο ηθοποιοί από την αρχή της συνεργασίας τους είχαν προστριβές και εντάσεις.

«Επειδή η Δάφνη είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό άτομο, δεν μπορεί να το έκανε επειδή τρελάθηκε. Κι από την άλλη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Μου φαίνεται ότι μάλλον, πρόκειται για μία παρεξήγηση που συνέβη μεταξύ τους και καλό θα είναι να διευθετηθεί», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν δίστασε να αναφερθεί επίσης, στη σειρά του Μάρκου Σεφερλή , «Super Mammy», η οποία το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

«Είναι πιστό αντίγραφο μιας μεγάλης ξένης επιτυχίας. Όταν ξαφνικά, κάποιοι το παίζουν εισαγγελείς της τέχνης, εγώ προσωπικά αισθάνομαι φρίκη. Νομίζω ότι ζω σε μία κοινωνία τρόμου, ότι ζω σε ένα καθεστώς, που ετοιμάζεται να κάνει λογοκρισία στα πάντα», εξήγησε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου