Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή περιουσία μου

ψωμιάδης

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιο λόγο έχασε μεγάλο μέρος της περιουσίας του.

«Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή μου περιουσία που ήταν τεράστια και δεν αποκτήθηκε από την πολιτική. Από επτά χρονών δουλεύω. Αγορασμένη πριν σαράντα χρόνια. Τη «σκότωσα» για να για να κρατηθώ ψυχολογικά. Έχω οικογένεια, πάνω από όλα τα παιδιά μου» αποκάλυψε ο γνωστός πολιτικός.

Επίσης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης περιέγραψε την εμπειρία του στη «Φάρμα», τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του να μπει στο παιχνίδι, τις ενοχές του, ενώ εξήγησε γιατί βγήκε από εκεί «άλλος άνθρωπος».

«Δεν περίμεναν ότι θα αντέξω τόσο πολύ. Πέρασα πολύ ωραία. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Πότε θα ξαναζήσω τέτοια εμπειρία; Βγήκα άλλος άνθρωπος, αναθεώρησα πάρα πολλά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1. Γνώρισα 17 νέα παιδιά, αυτά ήταν παιδιά μου και εγγόνια μου. Έφυγα από τη Φάρμα επειδή πονούσα κι είχα πέντε κατάγματα. Δέκα χρόνια σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο. Χτύπησε μόνο με τον Ζορό, με την Φάρμα και σε έξι μήνες με κάτι άλλο που ετοιμάζομαι να κάνω. Τηλεοπτικό» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ όλες οι τηλεοράσεις ήταν πίσω μου. Έβηχα και νόμιζαν πως θα πω κάτι. Ε αυτό δεν είναι άδικο; Εγώ δεν πείραξα, μόνο βοήθησα κόσμο. Η οικογένειά μου και πέντε φίλοι με βοήθησαν. Οι ψυχολόγοι έρχονται σε εμένα και τους μαθαίνω. Εγώ είμαι σχολείο. Η καλύτερη επιστήμη ήταν το πεζοδρόμιο» συνέχισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου