Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

MasterChef 2022: Μεγάλη αναστάτωση στο πλατό, επενέβη ο Σωτήρης Κοντιζάς (Βίντεο)

Για ακόμη μία φορά, το κλίμα στο πλατό του MasterChef 2022 είναι πολύ έντονο, με τον κριτή, Σωτήρη Κοντιζά να επεμβαίνει, για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Μετά την ήττα της μπλε ομάδας στην εξωτερική δοκιμασία, υπό την αρχηγία «Μόμπαινα», οι παίκτες κλήθηκαν, στο αποψινό επεισόδιο, να αναδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τα αίματα «άναψαν», όταν ήρθε η σειρά του Δημήτρη Ταϊρίδη να ψηφίσει, ο οποίος άφησε πολλά υπονοούμενα, με τον Βασίλη Μπόλλο να αντιδρά έντονα, λέγοντας: «Ότι κάνει ο Βασίλης είναι γλείψιμο. Αυτό σου λέω. Ρε φίλε με ψηφίζετε κι έχω πει σε τρία πιάτα γ…ς ιδέες. Έρχεστε όλοι και με ψηφίζετε.

Συγγνώμη τι να πω ξεφτιλίζομαι. Δεν βρίζω κανονικά κι αυτό το πράγμα έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Ξεφτιλίζομαι μπροστά στους κριτές, οι οποίοι μπορεί να είναι οι εργοδότες μου στο μέλλον. Ξεφτιλίζομαι σε όλη την Ελλάδα και στους εργοδότες μου για έναν άνθρωπο. Να ζητήσω συγγνώμη για ένα πράγμα που είπε μπροστά μου. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος με κοροϊδεύει και με δουλεύει»

Η ένταση ανάμεσα στους παίκτες κορυφώθηκε, με αποτέλεσμα την παρέμβαση του κριτή, Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες να ηρεμήσουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου