Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Γιάννης Λοβέρδος: Έχασα 130 ολόκληρα κιλά – Η εξομολόγηση για τον ρατσισμό που βίωσε (Βίντεο)

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος προχόρησε σε μια εξομολόγηση για τον ρατσισμό που βίωσε για τα κιλά του και έδωσε διευκρινήσεις για το θέμα της συνεπιμέλειας, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Γιάννης Λοβέρδοςπαραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Δήμητρα Πατσιώκα, όπου μίλησε για τα 130 κιλά που έχασε, τον πατέρα του, τη σχέση του με τα παιδιά του, ενώ έκανε και διευκρινήσεις αναφορικά με τη δήλωσή του στη Βουλή για το θέμα της συνεπιμέλειας, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Από παιδί ήμουν υπέρβαρος

«Από τα παιδικά μου χρόνια ήμουν υπέρβαρος έως πολύ παχύσαρκος. Η πρώτη φορά με φυσιολογικό βάρος είναι τώρα στα 60 μου. Ήταν τεράστια η προσπάθεια και είμαι πολύ περήφανος. Από τα 220 κιλά που ήμουν, τώρα είμαι κάτω από 90 κιλά», είπε ο Γιάννης Λοβέρδος για τη μεγάλη απώλεια κιλών.

Έχασα 130 κιλά

«Έχασα 130 κιλά για λόγους υγείας και για να “βουλώσω στόματα” που έλεγαν πως δεν έχω τη δύναμη να αδυνατίσω. Δεν υπάρχει χειρότερος ρατσισμός από αυτόν εναντίον των χοντρών», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα, ενώ σημείωσε ότι «Σίγουρα με έχουν αδικήσει λόγω της εμφάνισής μου, αλλά πήγα παρακάτω».

Με «βύσμα» δεν προχωράς

«Δεν είναι τυχαίο που στην κορυφή είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Με βύσμα δεν προχωράς, αν δεν αξίζεις δεν μπορείς να σταθείς στην τηλεόραση» τόνισε ο Γιάννης Λοβέρδος.

Έκανα λάθος με τη δήλωσή μου
Αναφερόμενος, τέλος, στη δήλωσή του στη Βουλή για το θέμα της συνεπιμέλειας, ο Γιάννης Λοβέρδος εξήγησε ότι «Προφανώς έκανα λάθος με τη δήλωσή μου στη Βουλή, άλλο ήθελα να πω και αλλιώς ακούστηκε, ζήτησα συγνώμη. Προσωπικά θεωρώ την κακοποίηση ό,τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει. Στη δήλωσή μου αναφερόμουν στο ότι αυτό θα το κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου