Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του

Ο Απόστολος Ρουβάς, ένα από τους πιο αγαπημένους παίκτες του φετινού Survivor, είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Για την ακρίβεια, το ριάλιτι επιβίωσης στάθηκε η αφορμή για να μάθουμε το όνομα της αγαπημένης του γνωστού μάγειρα. Συγκεκριμένα, ύστερα από τη νίκη του επάθλου επικοινωνίας, ο Απόστολος μοιράστηκε με τη Ναυσικά, την εξής σκέψη του :

“Ξέρω ότι το βιντεάκι (σ.σ στο έπαθλο επικοινωνίας) θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει”,

Η Φανούλα λοιπόν, όπως τρυφερά την προσφωνεί ο Απόστολος, είναι το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά τους τελευταίους μήνες. Το όνομά της είναι Φανή Γιαβρίδου, και υποψιαζόμαστε πως είναι αεροσυνοδός, μιας και που στους προσωπικούς της λογαριασμούς έχει φωτογραφίες με αντίστοιχη στολή. Η Φανή εμφανίζεται στις φωτογραφίες χαμογελαστή και πάντα περιποιημένη. Έχει ξανθιά μαλλιά και είναι άκρως εντυπωσιακή. Το ζευγάρι λέγεται ότι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη, το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια μιας εξόρμησης του Απόστολου για ορειβασία και πεζοπορία. Ο μάγειρας δείχνει ιδιαίτερα ερωτευμένος και κάτι μας λέει πως το ίδιο ισχύει και για τη Φανή.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες :

Απόστολος Ρουβάς | Αυτή είναι η σύντροφός του
Φανή Γιαβρίδου facebook

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00