Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Κοργιαλάς: Πέρασα κρίση πανικού, νιώθεις ότι πεθαίνεις (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ναύπακτο με τον γιο του, την κατάθλιψη που βίωσε, τις κρίσεις πανικού και ο λόγος που δεν μιλάνε με την Ευρυδίκη.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα τραγούδια του, στον γιο του και την απόφασή του να μετακομίσει την Ναύπακτο.

«Όποιο τραγούδι μου κι αν δεις, μετά από χρόνια βιώνω αυτό που λέω στο τραγούδι. Δεν θα μπω στη διαδικασία να γράψω τραγούδι για τον γιο μου. Ο γιος μου θέλει να γίνει τραγουδιστής στο διάστημα. Είναι πολύ ωραίο να είμαι με το παιδί, αλλά είσαι και ”Κέρβερος”. Είχα γράψει το «χωρίς εσένα» για την Άννα Βίσση και τελικά το είπα εγώ. παλαιοτέρα με παρεξηγούσαν πολύ τα media, υπήρχε ένα κυνηγητό, εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Αποφάσισα να μετακομίσω στη Ναύπακτο, γιατί είναι το καλύτερο για το παιδί. Όταν ερχόμαστε Αθήνα μένουμε με την Φωτεινή, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές», πρόσθεσε σχετικά με την μετακόμιση στην Ναύπακτο.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για την κατάθλιψη αλλά και για τα σχόλια που άκουγε για την σεξουαλικότητά του.

«Καθημερινά έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος επειδή βαφόμουν. Μετά από ένα έμφραγμα που έπαθε ο πατέρας μου, βίωσα κατάθλιψη. Πέρασα κρίση πανικού, νιώθεις ότι πεθαίνεις κάθε μέρα», επεσήμανε.

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την προσωπική του ζωή αλλά και την Ευρυδίκη.

«Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα; με τόσα που πέρασε… Η Ευρυδίκη, γιατί να μου μιλάει; Αν δεν έχει κάτι να σε κρατάει…έχει τον άνδρα της να περνάει καλά», πρόσθεσε.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ετοιμάζει τον νέο δίσκο του καθώς όπως δήλωσε έχει μιλήσει με δισκογραφικές εταιρείες από την Αμερική και τη Γερμανία.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00