Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κούγιας: Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Παρασκευής, καθώς συνεχίζεται η δίκη του προφυλακισμένου ηθοποιού και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτη Λιγνάδη.

Μιλώντας στις κάμερες, ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος επέλεξε να αναφερθεί με ιδιαίτερα αιχμηρό λόγο, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, καταγγέλλοντας ότι υπήρξε διαστρέβλωση των λεγομένων του.

«Είναι αδιανόητο… »

Αναλυτικότερα, ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Θέλω να πω το εξής χωρίς να θέλω να κάνω σύσταση γιατί σχεδόν πενήντα χρόνια συνεργαζόμαστε με τους δημοσιογράφους στο δικαστικό ρεπορτάζ σε όλες αυτές τις δίκες. Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Για μένα είναι αδιανόητο να με περιμένει μια κυρία χθες έξω από τις φυλακές που είχα ένα δικαστήριο, να της κάνω την τιμή και να της δίνω μια συνέντευξη και να διαστρεβλώνει την συνέντευξη μου. Να την κόβει και να της δίνει άλλο νόημα. Αυτό έγινε στην εκπομπή της κυρίας Καινούργιου. Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά είναι μια φέρελπις δημοσιογράφος, παρουσιάστρια αλλά σε μια τόσο σπουδαία δίκη θα πρέπει να υπάρχει μια αντικειμενικότητα».

Συμπλήρωσε δε: «Καλό θα είναι να ενημερώνεστε από αυτούς που είναι μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου γιατί υπάρχουν ένορκοι, οι οποίοι έχουν κοινωνικό περιβάλλον και στο τέλος θα βγει μια απόφαση και ενώ θα έχουν δηλητηριαστεί οι τηλεθεατές των εκπομπών, οι ακροατές και οι αναγνώστες των sites από μια διαφορετικότητα, όταν θα έρθει μια αθωωτική απόφαση θα κλονιστεί το αίσθημα ασφαλείας και το αίσθημα της κοινωνικής ειρήνης που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00