Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε κουταμάρες, η υποκρισία περισσεύει (Βίντεο)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την τηλεόραση, το metοο αλλά και τη συνάδελφό του Σμαράγδα Καρύδη.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην ΕΡΤ και στην εκπομπή, Αυτός και ο Άλλος και εξήγησε ότι η Καρύδη δέχτηκε έντονα σχόλια όταν είχε μιλήσει για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, με δηλώσεις της που θεωρήθηκαν προκλητικές.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Έγιναν και τρομερά πράγματα, μία ωμοφαγία κι ένα κανιβαλισμός από ανθρώπους του χώρου, που δεν το περίμενα. Δεν τολμά κάποιος να πει ωραία παιδιά πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, να γίνει το δίκαιο και να τιμωρηθούν αλλά εγώ στενοχωριέμαι για αυτόν τον άνθρωπο που γνώριζα. Πήγανε να τη φάνε την Σμαράγδα Καρύδη οι άνθρωποι του χώρου μας σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν επιτυχημένοι θα το κάνατε; Η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι όχι κι αυτό με πειράζει πιο πολύ».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν θα έπρεπε ο χώρος να τελειώσει για αυτούς. Παίρνεις το μάθημά σου και συνεχίζεις τη ζωή σου. Έκανες ένα λάθος, σου παίρνουμε το κεφάλι, σε καταστρέφουμε και σε θάβουμε; Με έχει πειράξει κι αυτό με τον Χαϊκάλη. Υπήρξαν καταγγελίες αλλά όχι για τόσο σοβαρά θέματα. Κουταμάρες έκανε γιατί η υποκρισία περισσεύει».

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00