Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Είναι πολύ δύσκολα χωρίς τον Πάνο Νάτση

Δηλώσεις για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση έκανε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον φίλο και συνάδελφό της, που έφυγε από τη ζωή.

«Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίζεις την παράσταση χωρίς τον Πάνο, τι να λέμε τώρα;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου. «Φαντάζομαι ότι είναι πιο δύσκολο για τη σύντροφό του όλο αυτό. Ας εκφραστεί εκείνη, όπως νιώθει καλύτερα, εγώ είμαι μαζί της», σημείωσε.

Για την τηλεοπτική σειρά που θα πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης, αποκάλυψε ότι δεν είχε κάνει κάποια συζήτηση για το τι θα συμβεί με τα γυρίσματα.

Θυμίζουμε ότι ο Πάνος Νάτσης, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στις 29 Ιανουαρίου, είχε βρεθεί στο πάρτι γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Στο σπίτι της ηθοποιού συναντήθηκαν όλοι οι συντελεστές του «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» μετά το τέλος της παράστασης για να γιορτάσουν όλοι μαζί. Ήταν άλλωστε πολύ δεμένοι έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας στην ίδια παράσταση.

Λίγες ώρες αργότερα είχε το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου