Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

X-Factor: Οι πρόβες των διαγωνιζόμενων λίγο πριν βγουν στη σκηνή (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας βρέθηκαν στα παρασκήνια των auditions του «X Factor».

 

Το μακροβιότερο και πιο επιδραστικό μουσικό talent show, που έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ο Θανάσης Πάτρας μας ξενάγησε στο White Room, όπου οι υποψήφιοι περιμένουν τη σειρά τους για να εμφανιστούν μπροστά στους κριτές, και μας έδειξε στιγμιότυπα από τις πρόβες που κάνουν οι διαγωνιζόμενοι λίγο πριν βγουν στη σκηνή, με τις φωνές τους –όπως θα διαπιστώσετε– να εντυπωσιάζουν σε διαφορετικά είδη μουσικής!

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος, οι δύο παρουσιαστές του backstage που θα εμψυχώνουν και θα μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζόμενους, μίλησαν στον Θανάση Πάτρα. «Είναι διαφορετική εμπειρία, έχω το άγχος των παικτών», ανέφερε η Κατερίνα Λιόλιου, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος εξήγησε τι αναζητούν οι κριτές στο «X Factor»: «Δεν είναι μόνο η φωνή, το παρουσιαστικό ή η κίνηση. Είναι ένα σύνολο. Αυτό το talent show έχει πάρα πολλά να μας πει φέτος».

 

Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόμενους σούπερ σταρ της χώρας.

Τα live του «X Factor», θα παρουσιάσει με την ξεχωριστή αμεσότητα και το χιούμορ του ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου