Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

The Masked Singer: Έρχεται το πιο ανατρεπτικό μουσικό show

14 παίκτες – μυστήριο θα δώσουν τη μάχη τους στο The Masked Singer.

 

To The Masked Singer βρίσκεται καθ’ οδόν για την ελληνική τηλεόραση και όπως φαίνεται, πολύ σύντομα, εντυπωσιακά κοστούμια, τραγούδια και… μυστήριο θα κατακλύσουν τον ΣΚΑΪ.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, όπως μαθαίνουμε, τα γυρίσματα για το The Masked Singer θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Μαρτίου, με στόχο η πρεμιέρα του show να γίνει πριν το Πάσχα.

14 διαγωνιζόμενοι που κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, θα προσπαθήσουν μέσα σε 12 επεισόδια και με τη βοήθεια του καλλιτεχνικού διευθυντή, Κωνσταντίνου Ρήγου, να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να φτάσουν στον τελικό, δίχως να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Την παρουσίαση του The Masked Singer θα αναλάβει ο Σάκης Ρουβάς και στις τέσσερις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν οι: Θοδωρής Μαραντίνης, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Αθηνά Οικονομάκου.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη νέα πρόταση του ΣΚΑΪ, η οποία, βέβαια, θα προσγειωθεί σε δυνατό ανταγωνισμό σε μια προσπάθεια να αποσπάσει το δικό της κομμάτι από την τηλεοπτική πίτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00