Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Βαλάντης για Λάγιο: «Θα του βγει σε κακό, θα καθίσει στο εδώλιο» (Βίντεο)

“Συνεχίζει τις προκλήσεις. Αυτά όλα καταγράφονται. Όταν θα βρεθεί στο δικαστήριο και ενώπιον του προέδρου ας τα πει αυτά που λέει” υπογράμμισε ο Βαλάντης.

 

Σε βραδινή έξοδο συνελήφθη από τους δημοσιογράφους ο Βαλάντης όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τον Γιώργο Λάγιο.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είπε αυτά που είπε, με γειά του με χαρά του! Ας κάνει ότι θέλει ο κύριος, λοιπόν. Αυτό που θα δείτε στη συνέχεια είναι το εδώλιο».

«Για το πρώτο εξώδικο που έλαβε, δεν φρόντισε καν να μιλήσει με κανέναν και πάλι βγήκε δημόσια. Μάλλον του αρέσει αυτό, το εκμεταλλεύεται αλλά θα του βγει σε κακό στο τέλος. Από τώρα του το λέω! Βγαίνει δημόσια και λέει να τον ενοχλήσουμε εμείς».

«Από τη στιγμή που δέχεσαι ένα εξώδικο, φίλε μου και έχεις κατηγορήσει έναν άνθρωπο είναι υποχρέωση σου εσύ να πάρεις τηλέφωνο και να μιλήσεις με τον άνθρωπο» πρόσθεσε με σαφήνεια ο Βαλάντης. «Μάλιστα, τελευταία, είπε να το λύσουμε και δημόσια Αυτά τα πράγματα είναι του κυρίου Λάγιου, δεν γίνονται… Δηλαδή να μιλήσουμε ιατρικώς και να βγάλουμε γνωματεύσεις δημόσια! Συνεχίζει τις προκλήσεις. Αυτά όλα καταγράφονται. Όταν θα βρεθεί στο δικαστήριο και ενώπιον του προέδρου ας τα πει αυτά που λέει».

 

https://www.youtube.com/watch?v=1qYqtMA45AE&feature=emb_logo

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00