Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το ΣΕΗ για συγκεκριμένους λόγους»

Για την αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) μίλησε στο «Πρωινό» ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Παράλληλα, ανέφερε ποιες είναι οι επόμενες ενέργειες.

«Την αγωγή δεν μπορώ να τη σχολιάσω. Έχουμε μιλήσει και με τους άλλους του συμβουλίου και με δικηγόρο για να δούμε ως ΣΕΗ πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Ο κ. Κιμούλης έχει κάθε δικαίωμα εκ του νόμου να ζητήσει αυτό που νομίζει. Το Πειθαρχικό μας Συμβούλιο έχει λειτουργήσει άψογα όλο αυτό τον καιρό βάσει του νόμιμου καταστατικού του. Δεν έχει εκδώσει ακόμα κάποια απόφαση. Πριν τις εκλογές μας θα έχει ολοκληρωθεί όλο αυτό και θα ξέρουμε αν θα προτείνει το Πειθαρχικό διαγραφή ή όχι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Εγώ είπα ότι είχε διαγραφεί για κάποιους συγκεκριμένους λόγους από μία νόμιμη γενική συνέλευση, είχε κάποτε διαγραφεί διά βίου, αυτό που πρέπει να δούμε είναι πώς επανεγγράφη. Όταν λες ιστορικά γεγονότα όπως είναι μια διαγραφή, δεν είναι συκοφαντία, είναι μια αλήθεια».

«Ψάχνουμε να βρούμε τα πρακτικά εκείνης της περιόδου για να δούμε τον λόγο που διαγράφηκε δια βίου ο Γιώργος Κιμούλης από το ΣΕΗ. Οι διαδικασίες που τηρήθηκαν είναι νόμιμες. Ο κ. Κιμούλης ζήτησε κάποιες προθεσμίες για να φέρει και άλλους μάρτυρες, οι οποίοι επανεξετάστηκαν. Καλώ όλα τα τότε εμπλεκόμενα μέρη στις καταγγελίες να έρθουν να μας ξαναπούν στο ΣΕΗ τι είχε γίνει», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00