Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλεσε «καραγκιόζη» τον Γιώργο Κατσαούνη (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε εκτός εαυτού μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη στο ριάλιτι επιβίωσης, «Survivor».

Στις τελευταίες δηλώσεις του, ο παίκτης της μπλε ομάδας αναφέρθηκε στη Μυριέλλα Κουρεντή, με την οποία είχαν έρθει από νωρίς πολύ κοντά, με αποκορύφωμα τη σκηνή του φιλιού που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια ενός πανηγυρισμού. Ο ίδιος φαίνεται να έχει αλλαξει γνώμη, αφού η σχέση τους έχει αλλάξει πλέον. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης είπε στην κάμερα:

«Ο Άρης έχει δίκιο που λέει διπρόσωπη την Μυριέλλα, διότι εκτός του συμβουλίου που είχα κλείσει το ειδύλλιο και το άνοιξα ξανά μετά με μια δεύτερη ευκαιρία που της είχα δώσει… Της είχα πει με γουστάρεις όντως; Αυτή μου είπε και σε γουστάρω δίνοντάς μου ένα φιλί στο στόμα αλλά και πουλάει κιόλας και στον κόσμο. Μετά για αυτό την ξεμπρόστιασα και την έκανα δρόμο. Ήθελα να το τονίσω ότι ναι είναι διπρόσωπη».

Στο άκουσμα αυτών των δηλώσεων, η παρουσιάστρια αντέδρασε και είπε: «Όχι φίλε μου είσαι. Να το πω; Καραγκιόζης! Ακόμα κι αν έχει γίνει αυτό, είσαι άντρας, ο οποίος στην αρχή έλεγες ότι “τη γουστάρω”. Υποτίθεται ότι είσαι αρσενικό και το παίζεις και παλιάς κοπής, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Ακόμα και να έχει γίνει, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Μου είναι απίστευτα αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά για μένα τελείωσε. Την έδωσε; Τελείωσε. Ας άφηνε την παραγωγή να το δείξει, να εκτεθεί μόνη της».

Δείτε το βίντεο με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά στις δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00