Προκόπης Αγαθοκλέους: Φαίνεται πως υπάρχει ανάγκη της σύγχρονης βάρβαρης εποχής που ζούμε να στραφεί στον Θεό (Βίντεο)

Αγαθοκλέους

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΜEGA, «Άγιος Παΐσιος-Από τα Φάρασα στον Ουρανό»,μιλά για τον ρόλο του αλλά και για την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.
Ο Προκόπης Αγαθοκλέους βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την εμπειρία του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος-Από τα Φάρασα στον Ουρανό» που προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA.

 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει συνομιλήσει με ανθρώπους που είχαν γνωρίσει και μιλήσει με τον Άγιο Παΐσιο και όπως είπε, όλοι τους λένε πως ο γέροντας ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, χιούμορ, γενναιοδωρία, αρχοντιά.

«Δεν τον ενδιέφερε καθόλου το υλικό, ήταν μια μεγάλη αγκαλιά για όλους»,συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως έχει επισκεφτεί το Άγιο Όρος, δύο φορές, με αφορμή τα γυρίσματα της σειράς τα οποία έγιναν στη Μονή Βατοπεδίου.

«Είναι ένας τόπος πλούσιος σε φυσική ομορφιά, και μόλις πατάς το πόδι σου εκεί, νιώθεις ήρεμος», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Αποκάλυψε πως η φιλοξενία των πατέρων της Μονής ήταν τεράστια, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στη διατροφή των μοναχών.

Ερωτηθείς για την τεράστια επιτυχία της σειράς, δήλωσε πως δεν την περίμενε κανείς.

«Φαίνεται πως υπάρχει ανάγκη της σύγχρονης βάρβαρης εποχής που ζούμε, να στραφεί στον Θεό, ο κόσμος στρέφεται προς το μέσα του, και όταν στρέφεσαι μέσα σου, έχεις ανάγκη από βοήθεια», δήλωσε ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

«Όταν μου προτάθηκε ο ρόλος ήταν ένα αρχικό σοκ! Πιστεύω πως είναι εμμέσως αυτοσκοπός να καταπιάνομαι με διαφορετικά πράγματα», ανέφερε.

Στην ερώτηση για το εάν τον απασχολεί η περίοδος μετά τη σειρά, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν τον απασχολεί το μέλλον, και θέλει να χαίρεται το τώρα.

Τέλος αποκάλυψε πως υπάρχουν σκέψεις για έναν δεύτερο κύκλο της σειράς.