Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μάγδα Τσέγκου: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων και το σχόλιο περί… κατεψυγμένης προβατίνας (Βίντεο)

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Μάγδα Τσέγκου, η οποία μίλησε για την τραγική απώλεια που βίωσε, αλλά και τα καυστικά σχόλια που δέχτηκε για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως απουσιάζει εδώ και 3,5 χρόνια από την τηλεόραση και εξήγησε ποιοι λόγοι την οδήγησαν σε αυτή την απουσία.

«Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από την τελευταία φορά στην τηλεόραση. Είχα προτάσεις, αλλά ήταν μόνο για την πρωινή ζώνη και δεν θα ξανακάνω ποτέ. Απείχα λόγω πένθους γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω… Το καλοκαίρι έχασα τον ανιψιό μου σε τροχαίο», δήλωσε στο «MEGA Καλημέρα».

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι δεν έχει διαχειριστεί την απώλεια και ότι βίωσαν οικογενειακώς αυτή την τραγωδία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ανιψιός της ήταν ο άγγελός του στον ουρανό.

«Ο χαμός του ανιψιού μου σε τροχαίο το καλοκαίρι μας δίδαξε πολλά», είπε.

«Από όταν έφυγα από τον ΣΚΑΙ δεν ξαναμίλησα μαζί τους, από άλλα κανάλια είχα επαφές. Με τον Γιώργο Αυτιά μιλάμε αρκετά συχνά, έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας και αλλάξαμε σελίδα. Ο Γιώργος Αυτιάς πήρε τηλέφωνο εμένα και όλη την οικογένειά μου για να μας συλληπηθεί. Δεν μιλούσαμε για τρία χρόνια, δεν υπήρχε λόγος», ανέφερε.

Η Μάγδα Τσέγκου αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» ότι εκείνο που την σόκαρε στην τηλεόραση ήταν τα ριάλιτι.

«Πόσα ριάλιτι και πόσοι σταρ; Νιώθουν ότι είναι κάτι σημαντικό, είναι θλιβερό. Τρώμε στην μάπα ανθρώπους που είναι τίποτα από τα ριάλιτι!», ξέσπασε.

Η δημοσιογράφος προχώρησε σε κρυοσυντήρηση ωαρίων και αυτό ήταν το καυστικό σχόλιο που δέχτηκε στα social media.

«Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων και ένας κύριος μου έγραψε: «Κι εγώ κατέψυξα την προβατίνα μου για να την φάω την Τσικνοπέμπτη». Με κορόιδευαν και γελούσανε με αυτό το «αστείο» σχόλιο για την κρυοσυντήρηση ωαρίων», αποκάλυψε.

Η ίδια δήλωσε λάτρης των extreme sports και συγκεκριμένα των καταδύσεων και του skydiving από αεροπλάνο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00