Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί δεν πέρασα καλά»

Καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Τρίτη (8/2) η Πέγκυ Ζήνα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την οικογένειά της, την καριέρα της και για την τηλεόραση, κάνοντας ειδική μνεία στην περίοδο που ήταν κριτής στο X-Factor.

Όπως είπε: «Έχω δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί δεν πέρασα καλά. Δεν πέρασα καλά, όχι όμως ότι είναι κάτι κακό. Είναι κάτι που και στα παιδιά προσφέρεις το συγκεκριμένο τρίμηνο, γιατί μετά δεν γίνεται απολύτως τίποτα, να το ξέρουν».

«Το συγκεκριμένο τρίμηνο, λοιπόν, τους μεταδίδεις τις γνώσεις σου, όπως και άλλοι άνθρωποι. Βοηθάς και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για τα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το τραγούδι, γιατί τόσους γνώστες μαζεμένους πού θα τους ξαναβρείς; Εννοώ και τους ανθρώπους της παραγωγής και τους συναδέλφους στην κριτική επιτροπή, οι οποίοι προφανώς μπορούν και διαχειρίζονται καλύτερα την κατάσταση και δεν τους κοστίζει όσο κόστισε σε εμένα», πρόσθεσε.

«Την αγαπώ την τηλεόραση, δεν είμαι καθόλου αρνητική, δεν έχει έρθει κάποιο κόνσεπτ που να πω αυτό θα ήθελα να το κάνω», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00