Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

La Casa De Papel: Ανακοινώθηκε ο τίτλος της κορεάτικης εκδοχής της σειράς

Ο Παρκ Χάε-σου του Squid Game θα υποδυθεί τον Berlin

Οι κορεατικές σειρές έχουν κερδίσει τον θαυμασμό των συνδρομητών του Netflix, οπότε η πλατφόρμα συνεχίζει να επενδύει σε νέες παραγωγές. Μετά την τεράστια επιτυχία του “Squid Game“, το δίκτυο ετοιμάζει μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα αποτελεί την κορεατική έκδοση του επίσης κορυφαίου “La Casa De Papel”.

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser, δίνοντας αποκλειστικές εικόνες από τη σειρά, ανακοινώνοντας παράλληλα πως θα ονομάζεται “Money Heist: Korea – Joint Economic Area” (Τέλεια Ληστεία: Κορέα – Ενιαίος Οικονομικός Χώρος).

Η καινούρια σειρά θα αφηγείται την ιστορία ενός άντρα με ιδιοφυείς ικανότητες στη στρατηγική και της ταλαντούχας ομάδας του –αποτελούμενης από κορυφαίους ληστές– που προσπαθούν να κάνουν μια άνευ προηγουμένου ληστεία στην κορεάτικη χερσόνησο. Η υπόθεση θα είναι γεμάτη με απροσδόκητες εκπλήξεις και ανατροπές, καθώς η ομάδα πυροδοτεί μια κατάσταση ομηρίας, αντιμετωπίζοντας παράλληλα ανεξήγητες δυσκολίες.

Στο teaser που ακολουθεί στη συνέχεια, βλέπουμε τον Καθηγητή, που υποδύεται ο Γιου Τζι-τάε, μπροστά από έναν τοίχο γεμάτο μοναδικές μάσκες, τόσο παραδοσιακές κορεάτικες όσο και τη θρυλική μάσκα του Σαλβαδόρ Νταλί από την πρωτότυπη ισπανική σειρά. Καθώς πλησιάζει για να επιλέξει τη μάσκα-σύμβολο της ληστείας, η σκηνή που ακολουθεί αποκαλύπτει στους θεατές την τελική επιλογή του Καθηγητή.

Επιπλέον, μαζί με τη Σέον Γουτζίν, την αρχηγό της ομάδας διαχείρισης κρίσεων και διαπραγμάτευσης που υποδύεται η Κιμ Γιουντζίν, βλέπουμε για πρώτη φορά τις εικόνες των οκτώ ληστών της ομάδας μαζί με το παρωνύμιό τους: Βερολίνο (Παρκ Χάε-σου), Τόκιο (Τζαν Τζονγκ-σέο), Μόσχα (Λι Γουόν-τζονγκ), Ντένβερ (Κιμ Τζι-χουν), Ναϊρόμπι (Τζανγκ Γιουν-τζου), Ρίο (Λι Χιουν-γου), Ελσίνκι (Κιμ Τζι-χουν), και Όσλο (Λι Κιου-χο).

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου