Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αλέξανδρος Κοψιάλης – Γιώργος Λιάγκας: «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία»

“Βλέπετε πως αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν στη ζωή τους, μπαίνουν σε εκπομπές, τους παίρνουν σε show, τους δίνουν χρήματα, γίνονται δημόσια πρόσωπα”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Η απάντηση που έδωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στις κατηγορίες του Ηλία Γκιώνη σχολιάστηκε έντονα στα social media, με το #Cancel_kopsialis να επικρατεί όλο το Σαββατοκύριακο στο twitter. Ο γνωστός instagrammer που είδε το όνομά του να συνδέεται με υβριστικά σχόλια αποφάσισε να δώσει απαντήσεις με νέο βίντεο, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες του Ηλία Γκιώνη. Με δικά τους βίντεο τον στήριξαν η Δήμητρα Αλέξανδράκη και η Super Κική.

Τα συγκεκριμένα βίντεο έπαιξαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στη συνέχεια: «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία. Για κάποιους λόγους έγιναν δημοφιλείς μέσω των socila media, απέκτησαν followers, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δίνουν δώρα give away για να πάρουν πολλούς followers και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται και βρίζουν οι ίδιοι τους followers που τόσο καιρό παρακαλούσαν για να δημιουργήσουν».

https://youtu.be/hjDpwkk5ID4

«Βλέπετε πώς γυρίζει μπούμερανγκ η όλη λογική και προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Βλέπετε πως αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν στη ζωή τους, μπαίνουν σε εκπομπές, τους παίρνουν σε show, τους δίνουν χρήματα, γίνονται δημόσια πρόσωπα. Και ξαφνικά αυτό τους γυρίζει πίσω», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00