Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Τζένη Καζάκου και Ντάνιελ Νούρκα στην «Ελένη»: Έρχεται ο Μπουκουράν στο Κουδουνάρι και τα αλλάζει όλα (Βίντεο)

Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκαν η Τζένη Καζάκου και ο Ντάνιελ Νούρκα, το νεαρό ζευγάρι από την αγαπημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία τους στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και το πώς αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτήν.

«Εγώ μεγάλωσα μέσα σ’ αυτό το χώρο. Πάντα με μάγευε, αλλά δεν το ονειρευόμουν από μικρή» σημείωσε η Τζένη Καζάκου, η οποία όπως ήταν φυσικό ακολούθησε την «οικογενειακή πορεία».

«Όταν άρχισα να ψάχνω με τι θα ασχοληθώ, δεν μου άρεσε τίποτα. Το θέατρο ήταν η τρίτη επιλογή, μετά τη φωτογραφία και την ψυχολογία» τόνισε και συμπλήρωσε πως «όταν τους είπα ότι δεν θα δώσω πανελλήνιες, δεν τους ξάφνιασε».

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Νούρκα ανέφερε ότι δεν υπήρχε κάποιο ερέθισμα από το οικογενειακό του περιβάλλον για την υποκριτική, αλλά του άρεσε και αποφάσισε στην εφηβεία να ασχοληθεί με αυτή. «Στην εφηβεία μου άρεσε και είπα ότι θέλω να το δοκιμάσω. Έτσι αποφάσισα να δώσω σε μια δραματική σχολή και να δω πως είναι από μέσα» τόνισε.

«Μου άρεσε και το συνέχισα και έτσι έφτασα μέχρι τους “Συμπέθερους”» συμπλήρωσε, ενώ αναφέρθηκε και στη διαδικασία των δοκιμών για το ρόλο που αναγκαστικά λόγω της καραντίνας έγινε αρχικά μέσω… υπολογιστή. «Εγώ ήμουν στο Κιάτο και κάναμε μέσω υπολογιστή κάποια κείμενα. Μετά ήρθα στην Αθήνα και βρεθήκαμε από κοντά με τους σκηνοθέτες» συμπλήρωσε.

Για την πορεία του νεαρού ζευγαριού στη σειρά, οι δύο πρωταγωνιστές ανέφεραν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μεταξύ τους, ενώ ο Ντάνιελ Νούρκα σημείωσε ότι ο πατέρας του Άλφρεντ, Μπουκουράν θα βρεθεί στο Κουδουνάρι και θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις τους.

Παράλληλα, η Τζένη Καζάκου μίλησε για την αγάπη που έχει λάβει η σειρά και τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον απλό κόσμο, που μπορεί να έχει περάσει αντίστοιχες καταστάσεις και βλέπουν μέσα από τους «Συμπέθερους» να αποτυπώνονται οι ζωές τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00